Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyi ma a reális gyerektartá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ma a reális gyerektartás összege?

Figyelt kérdés

Amikor elváltunk a gyerekek még kicsik voltak. Azóta nagy kamaszok lettek és én az anyuka nem tudom őket eltartani. Az apjuk nem akar fizetni összesen 40 ezer gyt fizet a két gyerekre. Ennyiből nem tudom őket eltartani minimál bérből.

Azt szeretném ha átvenné az apjuk a gyerekeket eltartani de a gyerekek nem akarnak menni. Mit lehet tenni ilyenkor?

2023. nov. 24. 17:35
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
11# pontosan 10 éve tartom el a gyerekeket. Mindent megteremtettem nekik amit tudtam. Eddig bírtam. És boldogan fizetném a gyt.. nem roppannék össze potom 40 ezertől amikor pontosan tudom hogy 4-5x többe kerülnek a gyerekek havi szinten.
2023. nov. 25. 08:11
 12/31 anonim ***** válasza:
6%

7: Cvd oltás miatt esetleg?

Mióta van ez?

2023. nov. 25. 08:57
 13/31 anonim ***** válasza:
0%
12# nyilván nem potom 40 ezret állapítana meg rád vonatkozóan a bíróság, a gyerekeidet a saját tartásod rovására is köteles vagy eltartani. Ugyanígy a volt férjed is, a bíróságokon van ingyenes tanácsadás és segítség, segítenek neked megfogalmazni minden szükséges dolgot, kérj hivatalos úton tartásdíj emelést, ha egymás között nem tudtok megegyezni a volt férjeddel.
2023. nov. 25. 08:59
 14/31 A kérdező kommentje:

14# már kértem. Nem emeltek. Nem tudom miért nem, vittem számlákat hogy mennyibe kerültek a dolgaik. A bíró mégis úgy állapította meg hogy nem emel ezen az összegen. Szerintük nem indokolt. Apuka meg csak röhögött.

Teljesen kilátástalan a helyzetünk. Hova lehet fordulni ilyen esetben szerintetek?

2023. nov. 25. 09:25
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
15# kérdés, hogy mikor kérted, mert a 40 ezer pl néhány éve kisebb gyerekekre kb egy korrekt összeg volt, még ha nem is magas. Meg mondjuk az sem mindegy, hogy az apukának van-e még kiskorú gyereke, mondjuk egy újabb házasságból. Meg menj a családsegítőhöz, ott nyilván jobban tanácsot tudnak adni, mint egy anonim fórumon laikusok.
2023. nov. 25. 09:35
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

14: Mikor kérted?

Milyen jövedelme van az apának hivatalosan?

Gyámügyhöz tudsz még fordulni.

2023. nov. 25. 09:49
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Én mindenhova fordulnék, NaNé-tól kezdve mindenhova.

Kerületi szociális iroda, ingyenes jogsegély, stb.

2023. nov. 25. 09:51
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg nem lehet újra gyermekelhelyezési per?

Van egy csomó szervezet, ahol tudnak infóval segíteni...

Csak írd be a Google-be, hogy tartásdíj összege vagy tartásdíj kalkulátor, és kijönnek szervezetek.

[link]

Én még a Gyámügyön is elmondanám, hogy nem tudom eltartani a gyerekeket, és mit lehet tenni, ha apukánál szeretném elhelyezni őket.

Hány évesek a gyerekek?

2023. nov. 25. 09:57
 19/31 anonim ***** válasza:
63%
50/gyerek. Ennel tobbet nem fognak megallapitani.
2023. nov. 25. 10:24
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
19: A mostani 20/gyerekhez képest szerintem jó lenne nekik.
2023. nov. 25. 10:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!