Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ma a reális gyerektartás összege?
Amikor elváltunk a gyerekek még kicsik voltak. Azóta nagy kamaszok lettek és én az anyuka nem tudom őket eltartani. Az apjuk nem akar fizetni összesen 40 ezer gyt fizet a két gyerekre. Ennyiből nem tudom őket eltartani minimál bérből.
Azt szeretném ha átvenné az apjuk a gyerekeket eltartani de a gyerekek nem akarnak menni. Mit lehet tenni ilyenkor?
7: Cvd oltás miatt esetleg?
Mióta van ez?
14# már kértem. Nem emeltek. Nem tudom miért nem, vittem számlákat hogy mennyibe kerültek a dolgaik. A bíró mégis úgy állapította meg hogy nem emel ezen az összegen. Szerintük nem indokolt. Apuka meg csak röhögött.
Teljesen kilátástalan a helyzetünk. Hova lehet fordulni ilyen esetben szerintetek?
14: Mikor kérted?
Milyen jövedelme van az apának hivatalosan?
Gyámügyhöz tudsz még fordulni.
Én mindenhova fordulnék, NaNé-tól kezdve mindenhova.
Kerületi szociális iroda, ingyenes jogsegély, stb.
Esetleg nem lehet újra gyermekelhelyezési per?
Van egy csomó szervezet, ahol tudnak infóval segíteni...
Csak írd be a Google-be, hogy tartásdíj összege vagy tartásdíj kalkulátor, és kijönnek szervezetek.
Én még a Gyámügyön is elmondanám, hogy nem tudom eltartani a gyerekeket, és mit lehet tenni, ha apukánál szeretném elhelyezni őket.
Hány évesek a gyerekek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!