Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netto 500 ezer forint fizetés esetén szerintetek mennyi a reális gyermektartás összege egy gyerek után,amennyiben anyuka még GYES-en van?
Amennyi a gyerektartáshoz szükséges összeg. Már nem fogják nézni az 500 E Ft-ot, majd annak pl. a 25%-át.
Ha nincs közös megegyezés, akkor a bíróság fogja eldönteni, hogy mennyi. Ez lehet akár 40 E Ft-is vagy ennél magasabb összeg.
#1-es vagyok ismét.
Utána néztem. A bíróság nem fogja azt nézni, hogy az Anyuka GYES-en van. Azt fogja vizsgálni, hogy a gyermeknek mennyi a szükséglete és a gyermekre állapítja meg a gyermektartást.
Itt lehet utána olvasni: [link]
Több helyen az olvastam, hogy a 100 E Ft. megítélése is ritka. Általában 60-70 E Ft. a max.
3. Hogy jön ide mennyit keres? Írd 1 hónapig, hogy a gyereknek milyen kiadásai vannak, vagyis anyagilag mennyit kell a gyerekre költeni.
Amíg nem lett gyerekem azt hittem a világ minden pénze sem elég. De ez már inkább a kamaszokra, tizenévesekre igaz, ők tényleg sokat "fogyasztanak". A babákra, gyerekekre nem, ők meglepően kevesebbe kerülnek, mint gondoltam előtte.
#6 Nekem csak a kajám 60 ezer havonta (glutén, tej és zeller mentesen kb. mindent otthon főzve).
Ehhez jön a ruhàzkodás (mondjuk ez nem sok nálam).
A telefon, telefonelőfizetés, jogsi, előtakarékosság (babakötvény mondjuk), éves vérvétel, nőgyógyász, szemüveg, gyógyszerek illetve, ha fizetős suliba jár a gyerek a tandíja lazán lehet 100 ezer forint is akár.
Kis gyereknél nyilván kevesebb, de egy nagyobb gyereknél ezek a költségek szépen összejönnek.
Mennyit szeretnél egy gyerekre? 200 ezret? Főleg egy ilyen pici.
50 körül szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!