Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netto 500 ezer forint fizetés esetén szerintetek mennyi a reális gyermektartás összege egy gyerek után,amennyiben anyuka még GYES-en van?
14. Miért eddig is volt már gyerek, addig nem laktál/laktatok nagyobb lakásban miatta csak a válás után laknál? Miért kéne egyből a nagyobb lakás? Egyedülállóként is 1,5 szobás lakásban laktam, aztán amíg megszületett az első gyerekünk utána is 1,5 szobás lakásban laktunk. Sőt mondok egy óriási durvát, akkor költöztünk nagyobb lakásba, amikor a nagyobb gyerek 7, a kisebb 3 éves volt. Mert akkor lett rá pénzünk. Ezek kényelmi dolgok, de nem létminimum-szerű, alkotmányba foglalt dolgok. Akkor is fel tud nőni szeretetben, normálisan egy gyerek képzeld, ha nincsen esetleg 0 éves korától kezdve külön saját szobája.
Rengeteg férfi szívesen magához venné válás után a gyereket, csak a bíróságok 99%-ban akkor is az anyának ítélik a gyereket az apát diszkriminálva, ha ő is küzd a gyerekért.
Utolsó:
Nem a válás után költöznék nagyobba, a gyerkvállaláskor költöztünk, azelőtt garzonban laktunk, ami nyilván most elég lenne, ha egyedülálló lennék.
Egyébként képzeld, pont azért szeretnék normális gyerektartást kapni, hogy értékes gyerekkora lehessen a gyerekemnek és lássa az anyját ne csak annyit, hogy ovi után megvacsoráztatja meg leteszi aludni...
Nekem és a gyereknek is iszonyú nagy könnyebbség lenne plusz 50 ezer ft, apukát meg nem hiszem, hogy földhöz vágja, hogy nem 450-ből, hanem 400-ból él meg egyedül...
Utolsó előtti:
Azóta van új családod? Vagy nincs lelkiismeret-furdalásod, hogy a gyerekekre így kiszámolod a pénzt, neked meg több, mint 400 marad?
Igazságtalan szerintem is pedig nem vagyok elvált.
Nem gondolnak bele hogy a.gyerek(baba) miatt nem tudsz othon sem úgy dolgozni, fel szemmel mindih
Mindig figyelned kell, rendes munkát , plusz vállalkozást sem tudsz vállalni mert le vagy kötve.
40-70ft. sz.art se ér, ha felszámítod a munkát amit beleraksz stb.
Nemis értem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!