Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Anyagiak miatt válik a feleségem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyagiak miatt válik a feleségem?

Figyelt kérdés

Jól éltünk, nagyon jól. 1 milliót hoztam haza havonta Ausztriából, neki Anyám át akarta adni a cégét (azonos szakmában dolgoznak) amivel 4-5 milliót keres havonta. Otthagyta feleségem 4 éve a munkahelyét ahol 250 nettót hozott haza és Anyám az évek alatt 1 milliós értékben adott át neki ügyfeleket, közben tanította. Anyósomék nagyon irigyek voltak, folyamatosan suttogtak a fülébe, hogy a vállalkozásból lehet nagyot pofára esni, mi lesz ha beteg lesz, stb. A legjobb az alkalmazotti munkahely az a biztos (Anyósoméknak 8 általánosa van és gyárban melóznak). Addig rágták a fülét amíg be nem jelentette Anyámnak, hogy neki ez nem kell, ő a tudásával elmegy ugyannyi pénzért alkalmazottnak inkább és ott feltornássza magát. Ebből az lett, hogy havi 400 nettót hoz haza és kb semmi esélye előrébb lépni. Közben én elvesztettem az állásomat a saját hibámból (anyagi kárt okoztam cégnek, kialvatlan voltam). Hazajöttem dolgozni, de itt ugyanazért a munkáért én is nettó 400-at kapok. 2 millió helyett 800-ból gazdálkodunk, ami így is nagyon-nagyon jó! Panasz nem lehet! A feleségem részéről azóta ordibálás megy, veszekedés, én nem tudom biztosítani a családomnak, a gyerekeimnak azt a színvonalat ahogy eddig éltünk. Szex azóta nulla, csak az kötekedés. Most meg beadta a válást! Mindig az anyagiakon veszekedik csak.

Főleg, hogy rábeszélte a családja a vállalkozás befejezésére, közben meg a húga, aki 10 éven át recepciós volt, vállalkozást indított, családi támogatással. Kb minimálbért keresett mindig, most meg szó szerint milliókat, nagyon bejött neki! Ügyes volt, de kellett a családi támogatás. Neki nem mondják a szülők, hogy ez veszélyes és menjen el alkalmazottnak. Húga szintén 8 általánosos, feleségem meg diplomás. Ez fájt mindig a családjának sajnos. Most a húga vereti a luxust, jobb helyekre járnak nyaralni mint mi valaha, új autókat vesznek, stb. Feleségem ezen borult ki, erre irigykedik és tőlem várná, hogy én keressek annyit, hogy felvegyük velük a versenyt. Ezt ki is mondta többszöt. Annyira frusztrált, hogy majd kidurran a dühtől. Nekik ezt nem mondja, a családja körében mosolyog. Mindenért én vagyok a felelős.

Ezt így jól teszem ha elengedem? Innen nincs nagyon visszaút, nem?

2023. szept. 11. 12:41
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek! Azért választottam jelentősen alá, mert gyerekkorom óta kisebbségi komplexusom van, rondának, butának tartom magam, sajnos Apám vert is engem és mindig egy lúzernek mondott aki a híd alatt fog lakni. Ha volt kontakt egy kedves, okos, szép nővel, azonnal elkerültem inkább, azzal a gondolattal, hogy egy ilyen tökéletes nőnek én úgy is kevés lennék. Így úgymond szerintem magamhoz valót választottam. Mindenki mondta, hogy alá lőttem, de nekem ez így biztosabbnak tűnt. Mai napig az van a fejemben, hogy egy okos, szorgalmas, szép nő ott fog hagyni, nem tudok megfelelni neki, nem lesz elég amit nyújtok, folyamatosan a tökéleteset kell prezentálnom neki.

Míg egy nem annyira szép, nem annyira okos, nem annyira kedves inkább örül, hogy velem van és boldogan elélünk vita és megcsalás nélkül.

Nehéz dolog leírni ki mivel foglalkozik, mert akkor 100% beazonosítható lennék, főleg hogy az egész család gyk-zik. A húga kétkezű, kreatív dolgokkal foglalkozik, saját “gyára” van már, alkalmazottai. Az Anyám gazdasági dolgokkal foglalkozik, tanácsot ad és ellenőriz vállalatoknál. Jobban nem akarnék belemenni.

2023. szept. 12. 12:39
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Oke, akkor folytassuk a konzekvenciakkkal. Mit tettel a kisebbsegrenduseg erzese ellen az utobbi 1-2 evtizedben? Mibol gondoltad, hogyha nem vagy rendben, azt nem fogja megsinyleni a kapcsolatod? Barmelyik kapcsolat tonkremegy, ha nem tudsz egy alap szintet elerni mentalisan. A kovetkezo is tonkre fog menni, amig nem kezdesz ezzel valamit. Az elet nagy tanitomester, amig ezzel a feladatoddal nem vegzel, addig ujra es ujra fel fogja adni neked. Olyan nincs, hogy hatradolsz es nyugodt eleted van. Fenyevekre vagy ettol.
2023. szept. 13. 08:22
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

22.

"Mit tettel a kisebbsegrenduseg erzese ellen az utobbi 1-2 evtizedben?"

Nyilván semmit, hisz ha tett volna, nem tartana most itt. Szerintem hagyd, hogy összekaparja magát és a tökeit. Én szerintem minden le lett neki írva, ami a kérdés megválaszolásához szükséges és a kérdező felismerte a problémát.

2023. szept. 13. 09:37
 24/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nagy segítség amiket írtok! Most gondolkodom magamon …
2023. szept. 13. 13:54
 25/25 anonim ***** válasza:
Ne legyen önbizalomhiányod! Nem minden a külső! Szivem szerint rlküldenem a fotom neked ;D 3 gyerekes csinos anyuka vagyok de sporolok ugy h 1.5 milko a 2őnk keresete! Nem minden a külső! Gimis bnőm pl nem nezett ki olyan jol mégis a kisugarzasa jo volt, mindenki ráment és mindenkit kihasznált
2023. szept. 13. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!