Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Anyagiak miatt válik a feleségem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyagiak miatt válik a feleségem?

Figyelt kérdés

Jól éltünk, nagyon jól. 1 milliót hoztam haza havonta Ausztriából, neki Anyám át akarta adni a cégét (azonos szakmában dolgoznak) amivel 4-5 milliót keres havonta. Otthagyta feleségem 4 éve a munkahelyét ahol 250 nettót hozott haza és Anyám az évek alatt 1 milliós értékben adott át neki ügyfeleket, közben tanította. Anyósomék nagyon irigyek voltak, folyamatosan suttogtak a fülébe, hogy a vállalkozásból lehet nagyot pofára esni, mi lesz ha beteg lesz, stb. A legjobb az alkalmazotti munkahely az a biztos (Anyósoméknak 8 általánosa van és gyárban melóznak). Addig rágták a fülét amíg be nem jelentette Anyámnak, hogy neki ez nem kell, ő a tudásával elmegy ugyannyi pénzért alkalmazottnak inkább és ott feltornássza magát. Ebből az lett, hogy havi 400 nettót hoz haza és kb semmi esélye előrébb lépni. Közben én elvesztettem az állásomat a saját hibámból (anyagi kárt okoztam cégnek, kialvatlan voltam). Hazajöttem dolgozni, de itt ugyanazért a munkáért én is nettó 400-at kapok. 2 millió helyett 800-ból gazdálkodunk, ami így is nagyon-nagyon jó! Panasz nem lehet! A feleségem részéről azóta ordibálás megy, veszekedés, én nem tudom biztosítani a családomnak, a gyerekeimnak azt a színvonalat ahogy eddig éltünk. Szex azóta nulla, csak az kötekedés. Most meg beadta a válást! Mindig az anyagiakon veszekedik csak.

Főleg, hogy rábeszélte a családja a vállalkozás befejezésére, közben meg a húga, aki 10 éven át recepciós volt, vállalkozást indított, családi támogatással. Kb minimálbért keresett mindig, most meg szó szerint milliókat, nagyon bejött neki! Ügyes volt, de kellett a családi támogatás. Neki nem mondják a szülők, hogy ez veszélyes és menjen el alkalmazottnak. Húga szintén 8 általánosos, feleségem meg diplomás. Ez fájt mindig a családjának sajnos. Most a húga vereti a luxust, jobb helyekre járnak nyaralni mint mi valaha, új autókat vesznek, stb. Feleségem ezen borult ki, erre irigykedik és tőlem várná, hogy én keressek annyit, hogy felvegyük velük a versenyt. Ezt ki is mondta többszöt. Annyira frusztrált, hogy majd kidurran a dühtől. Nekik ezt nem mondja, a családja körében mosolyog. Mindenért én vagyok a felelős.

Ezt így jól teszem ha elengedem? Innen nincs nagyon visszaút, nem?

2023. szept. 11. 12:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
93%
Mit tanultal ebbol, legkozelebb mire figyelsz majd ismerkedeskor?
2023. szept. 11. 14:15
 12/25 A kérdező kommentje:

Nem sokat tanultam, mert direkt nem cicababa külsejű nőt kerestem. Átlagost, kedveset, aki azt se tudja mik a luxus cikkek, átlag családi életet lehet élni vele. Hát ez nála a házasság után eléggé átfordult. Míg kettesben voltunk jó volt a Balaton vonattal. A gyerekek után már Horvát-Olaszország is gyenge volt kocsival. Minimum Maldív-szigetek. Legutolsó agymenés Mexikó volt. Ruhákban ugyanez, stb.

Lehet jobban jár az ember ha keres egy nagyon szép, cicababa külsejű csajt aki nem árul zsákbamacskát! Ha tudtam volna, hogy ez lesz …. Normál, átlagos nőtől nem erre számítottam!

2023. szept. 11. 14:42
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Én azon csodálkozom, hogy miért nem TE adtad be a válókeresetet...
2023. szept. 11. 14:57
 14/25 anonim ***** válasza:
86%

12. Bizony van ilyen is! Az elején tök romantikus a Balcsi meg a cba-s üccsi aztán hirtelen azon kapod magad, hogy hisztizik, ha nem kapja meg a luxust. A nők hamar meg tudnak ám kattanni, ha látják a potenciált benned, mármint a pénzt...

Maldív-szigetek??? Na én biztos nem vinném el sehová, de még a Balcsira sem, ha ezek után még nekiállna velem bszakodni!

Csodálkozom, hogy aki ennyire viszi anyagilag, az a párkapcsolatban hogy lehet olyan bolond, hogy nem adja ki az útját egyből az ilyen nőnek. Beszarás.. Majd elkezdi értékelni, ha szembesül vele, hogy az átlag még ezt sem tudja neki megadni és visszakönyörgi magát, meglátod.

2023. szept. 11. 15:01
 15/25 anonim ***** válasza:
93%

12#

Tudod, van az a mondás, hogy aki a kicsit nem becsüli, az a nagyot nem érdemli. Amelyik nő Olaszországnál húzza a száját, azt nem szabad Maldívra vinni. Ha valamit, akkor ezt tanuld meg.

Az élet nem mindig habostorta, bizony vannak hullámvölgyek, amikor a kicsit is be kell osztani. Van amikor jól megy, van amikor kevésbé. Nálunk sem volt másképp a családban, volt amikor tudtunk menni nyaralni, volt amikor nem. Mégsem hagytuk ott egymást az első adandó alkalommal, amikor kicsit rosszabbul ment. A nőd és a családja is hülye, hogy így állnak hozzá. Talán mindenki tanul ebből.

2023. szept. 11. 15:11
 16/25 anonim ***** válasza:
94%
Agyára ment a pénz.
2023. szept. 11. 16:12
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Segitek. Egy olyan not valasztottal, aki meg nem valt le a szuleirol. Masodszor azt sem sikerult kiszurnod, hogy mennyire befolyasolhato masok altal. A felszinessege sem arrol arulkodik, hogy amolyan okos teremtes lenne, a szulei altalanost vegeztek? Akit meg lehet azzal etetni, hogy az alkalmazotti munka jobb, mint a jol mukodo vallalkozas, mert stabil, azt leginkabb tajgetoszra itelnem bungee jumpingra, kotel nelkul. Szep se volt, szerintem a szorgalom sem volt a vedjegye. Miert gondoltad azt, hogyha sokkal magad ala valasztasz, akkor majd minden jo lesz? Tul alacsonyra tetted a lecet es persze, hogy megurotta. Szerintem lec se volt. Igy mar erted a tanulsagot?
2023. szept. 11. 21:25
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak 1 kerdesem van, a sogornőd mit dolgozik ? ;)

Amugy nagyon sajnálom, én 33 éves vagypk 3 gyermekkel de nagyon sporolos vagyok annak ellenére h a ferjem milliokat hoz haza. Pl eladom a megunt játekokat, kevés ruhánk van és ha kulfoldre megyunk csak gyerekmentesen par napra. Kajára mondjuk sokat költünk sajnos. Szoval engem nem valtoztatott meg a pénz. Egyetem ota vagyunk együtt. Elején sem érdekelt h most nincs pénzünk, ugy voltam h lesz ami lesz de jol alakult. Emiatt nem kellett volna megvaltoznia es ugy gondolom a könnyebbik utat valasztotta

2023. szept. 11. 21:41
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Inkabb orulj hogy megszabadultal tole
2023. szept. 11. 22:38
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, leirod kerlek milyen vallalkozast inditott a huga, es /vagy anyudeknak milyen vallalkozasuk van.

Segits nekünk ha szeretnél akar privi uzenettel.

Sztem ezt a nőt /feleseged engedd el

Minden a pénz korul forog nala soha nem leszel boldog vele

2023. szept. 12. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!