Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Bevallottam, hogy megcsaltam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevallottam, hogy megcsaltam, amikor nem is.. Elmondjam az igazat ?

Figyelt kérdés

Tudom, furcsa a kérdés.

Feleségemmel válunk, 2 gyermekünk van..

Keveset vagyok itthon a viták elkerülése érdekében, így ő átkutatta a dolgaimat.

Talált egy sim kártya dobozát, ami a riasztó sim kártyája. Fel is hívta de mivel továbbítva volt hozzám (ha a szolgáltató akar valamit el tudjanak érni) én vettem fel.

Mivel örökké az volt az egyik probléma hogy szerinte megcsalom -- ő konkrét eseteket is fel tud sorolni amiről én nem tudok de ő tudja -- (13 éve vagyunk együtt nem történt ilyen, volt hogy másik nő közeledését visszautasítottam, amit nem mondtam el neki de ennyi) ma rákérdezett hogy mióta tart.. Mondom 3 éve.. És igaz is volt, 3 éve szerelgetek ilyen kis kütyüket, amikor megtanultam programozni azt a modult..

Szóval hagytam, hadd essen nekem, szidjon, vagdalkozzon, felhozott rengeteg alkalmat amikor szerinte én megcsaltam.

Végülis hagytam.. Érdemes lehet elmondani egyszer neki hogy nem történt ilyen, vagy végülis mindegy úgyis elválunk, és soha nem hinné el.

Ki mit gondol erről ?

2023. aug. 28. 21:31
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
91%
Csináltam ilyet. Azóta sem tudja, hogy nem igaz, amiért szakított. Én örülök, hogy így alakult. Nem akartam tovább hallgatni a vádaskodást. Nem voltunk házasok, ez nagy különbség. Ha válni akarsz, akkor megadhatod neki ezt az előnyt.
2023. aug. 29. 06:44
 22/33 anonim ***** válasza:
0%
#16 egyből védeni a másik oldalt…:D gci miért nem lehet ilyenkor bekussolni és elolvasni a sztorit és kész?
2023. aug. 29. 07:18
 23/33 anonim ***** válasza:
22, mondjuk pont neked nem ártott volna elolvasni...:D
2023. aug. 29. 09:58
 24/33 A kérdező kommentje:

Akit érdekel . Tegnap este volt egy beszélgetésünk, elvileg nem csalt meg csak randizgatott. Igazából mindegy is. A lényeg hogy azért támadt nekem mert magát védte ezzel.

Leírom:

Nem, kicsit sincs lelkiismeret furdalásom hogy bevallottam amit nem tettem.

2023. aug. 30. 13:23
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy látom, hogy kivetitette rád a saját félelmeit..

vagy túl sok olyasmit olvasott, hogy a lenémitott telefon és a dupla telefonok mit sejtetnek és hát hallgatott a kisördögre elhitte..

igazából hagyta elengedte ezt az egészet..és te sem győzted meg a sziveddel..

egy nő érzi ezeket, érzi, ha a másik már nincs vele, nincs olyan kapcsolat amikor a szivük együtt ver..

én is 10 év után leszek hamarosan szingli, de már nagyon várom :-)

2023. aug. 30. 13:54
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk túl nagy hatodik érzék nem kell ahhoz, hogy tudd, hogy az ember akivel épp válófélben vagy már nincs odáig érted:D
2023. aug. 30. 14:00
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

azt irtad, hogy örökké az volt a probléma..

Nem tudom, de hogy lehet egy kapcsolatban örökké téma a megcsalás, oktalanul, úgy hogy te végig hűséges vagy nem furcsa?

Elgondolkodtál ezen?

Vagy csak már indokokat kerestetek, hogy ennek vége legyen?

Ő is gyártotta a hülyeségeit és te is úgy látszik, hogy már szabadultál volna és engedtél a démonainak.

Te sem szereted már és ő sem téged, különben elmennétek a végsőkig, hogy visszakapjátok egymást..

2023. aug. 30. 14:07
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Emiatt váltok egyébként, hogy egy vita vége ez lett vagy amúgy is váltatok volna?
2023. aug. 31. 15:57
 29/33 A kérdező kommentje:
Nem emiatt válunk,bár ez is egy ok, de alapvetően nem egyezünk, nem tudunk dolgokat megbeszélni.. Effektív semmit, hisz nem engedélyezett az, hogy más véleményem legyen mint neki. Végülis a megcsalásos gyanusítgatás is ennek a része.
2023. szept. 1. 16:18
 30/33 anonim ***** válasza:
én úgy látom, hogy talán nárcisztikus jegyeket képvisel a kedves hölgy?
2023. szept. 1. 16:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!