Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Bevallottam, hogy megcsaltam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevallottam, hogy megcsaltam, amikor nem is.. Elmondjam az igazat ?

Figyelt kérdés

Tudom, furcsa a kérdés.

Feleségemmel válunk, 2 gyermekünk van..

Keveset vagyok itthon a viták elkerülése érdekében, így ő átkutatta a dolgaimat.

Talált egy sim kártya dobozát, ami a riasztó sim kártyája. Fel is hívta de mivel továbbítva volt hozzám (ha a szolgáltató akar valamit el tudjanak érni) én vettem fel.

Mivel örökké az volt az egyik probléma hogy szerinte megcsalom -- ő konkrét eseteket is fel tud sorolni amiről én nem tudok de ő tudja -- (13 éve vagyunk együtt nem történt ilyen, volt hogy másik nő közeledését visszautasítottam, amit nem mondtam el neki de ennyi) ma rákérdezett hogy mióta tart.. Mondom 3 éve.. És igaz is volt, 3 éve szerelgetek ilyen kis kütyüket, amikor megtanultam programozni azt a modult..

Szóval hagytam, hadd essen nekem, szidjon, vagdalkozzon, felhozott rengeteg alkalmat amikor szerinte én megcsaltam.

Végülis hagytam.. Érdemes lehet elmondani egyszer neki hogy nem történt ilyen, vagy végülis mindegy úgyis elválunk, és soha nem hinné el.

Ki mit gondol erről ?

2023. aug. 28. 21:31
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
28%

Ez egy gonosz szemétség a részedről.

Persze attól is függ, hogy végül is miért váltok.

2023. aug. 28. 22:21
 12/33 anonim ***** válasza:
0%
9 Nagyon romantikus a sztoritok. Én tudom mit éreztél.
2023. aug. 28. 22:31
 13/33 anonim ***** válasza:
48%

#8: Mármint miről fantáziálok, meg mit keresek én?

Mellesleg attól, hogy megviselte a front, nem volt 0-24 a csatamezőn. Attól, hogy lefogyott meg tudom is és, megdughatott pár prostit vagy ilyenek. Mert érdekes, hogy magáról nem mondott semmit, röhtön hazajött és azt mondta nem baj, ha te voltál másokkal és ne beszéljetek róla soha. Mintha azt szerette volna, hogy te is ugyanígy gondold vele kapcsolatban és ne kelljen neki se soha bevallani.

Ami persze nem gond, csak érdekelt, hogy téged zavart volna vagy sem (ha te kibírtad, hogy hűséges maradj, ő meg mondjuk nem)

2023. aug. 28. 23:11
 14/33 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem pár év után a szexért felelős "agyterület" elsorvad (ha van ilyen) Nem oszt nem szoroz hogy közben van e 3 szor valami trutymó prostival, felesleges is lenne. Mindegy az már akkor, inkább kivárja. Simán van ilyen.
2023. aug. 28. 23:16
 15/33 anonim ***** válasza:
24%
#14: Lehet, de lehet hogy nem. Főleg egy ilyen helyzetben, jól eshet a 'szeretet'. Mikor azt hiszed, akár holnap meg is halhatsz. Jól esik egy ölelés.. na meg a többi. De mindenki más persze. Én meg nem tudhatom mi jár ezeknek a férfiaknak az eszében, max hallok ezt-azt
2023. aug. 28. 23:39
 16/33 anonim ***** válasza:
86%

Én nem tudom elítélni a kérdezőt.

Nem ez az első szotir amit olvasok, hogy az állandó és konstans féltékenységre az volt évek után (évek után!!) a válasz, hogy "oké, ha már úgy is azt mondod, hogy megcsallak, akkor legalább legyen nekem is jó és tényleg megteszem".

Változtat valamin? Az első opció az, hogy szexelsz mással és az asszony le*{sz érte, a másik meg az, hogy nem szexelsz mással, de az asszony ugyanúgy leb*sz.

És ez konkrétan kimeríti a verbális erőszakot...

Szóval én nem tudom azt hibáztatni aki több év gyötrés és zaklatás után azt mondja, hogy "tudod mit? igen, megtettem, na, most jó?".

Ráadásul ha a kedves asszony ennyire hülye, hogy mindenbe is belelátja, akkor csak magára vessen.

Ennek ellenére a válaszom az, hogy igen, én elmondanám, hogy nem történt semmi és hogy a riasztót hivogatta. Meg is mutatnám neki, hogy lássa.

Persze erre azt fogja mondani, hogy utólag tetted át a SIM kártyát, hogy beadhasd ezt a dumát, de ez van, hülyék ellen ninc értelme hosszan érvelni, elmondod egyszer, ha elhiszi elhiszi, ha nem, akkor így járt.

De egy válás alatt tényező lehet az, ha valaki hűtlen volt, szóval nem érdemes saját magad ellen bizonyítékot gyártani.

De szabadulj meg hamar ettől a hárpiától. Ez konkrétan toxikus, tönkreteszi az ember életét eg yilyen. Hisz írod is, elkezdtél alkalmazkodni, hogy ne érhessen vád, miközben tök ártatlan vagy.

2023. aug. 29. 00:31
 17/33 anonim ***** válasza:
77%
16 Ez férfival is igaz. Amikor pl dolgozol vagy takarítasz, büdös koszos helyen, vagy túlórázol egy hülye munkahelyen irodában, szenvedsz hogy mikor mehetsz haza végre, és még meg is gyanúsít, hát duplán rossz. Igen, akkor is ugyanazt a rosszat kapod a nyakadba hogyha nem csináltál semmi kellemeset egész nap, mint ha egész nap pihentél volna vagy flörtöltél volna (mondjuk megcsalás nem hiányzik de pihenés mondjuk igen).
2023. aug. 29. 00:39
 18/33 anonim ***** válasza:
86%

17, noigen, ez abszolút nem nemspecifikus. Én eddig csak női vádlós sztorikat olvastam, de nyilvánvalóan fordítva is létezik nem egy ilyen történet, sőt.

A lényegen nem változtat. Az ártatlan egy idő után belefárad, ha hamis vádakkal illetik.

2023. aug. 29. 00:44
 19/33 anonim ***** válasza:
93%

18 van ez a verzió igen..meg az is amikor a masik tenyleg csal, de minimun nagyon csapja a szelet masnak. Csak minsent kimagyaraz, eltuntet.

Aztan a párja meg hulyenek van beallitva h mit feltekenykedik. Közben mar lassan az is hulyenek erzi magat.

2023. aug. 29. 03:52
 20/33 anonim ***** válasza:
94%
Ha sose vagy ptthon amugy nem csoda ha azt hiszi. Főleg ideges ha ra szakad mindrn gyerekek koruli feszkó. Tudod mit, lrgyél nagy legény és mond meg hogy unod a őket és az egesz családosdit.
2023. aug. 29. 03:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!