Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki ha megcsalta vagy megcsalná párját bevallotta, bevallaná öszintén mit tett?
Nem akarlak elszomorítani, de ha megcsal, akkor nem fog eléd állni és elmondani, akármit is beszéltetek meg előre.
Ha már nem akar veled lenni, vagy ha lebukik, majd akkor elmondja.
Most őszíntén akkor miért nem hagyod abba vele, ha tudod hogy vége?
Én mikor úgy álltam egy kapcsolatban hogy nem láttam benne jövőt és megcsaltam azt sosem mondtam el, később lehet kiderült, de nem hinném hogy elmondaná.
Én igenis odaálltam az exem elé, és elmondtam, mi történt.
Igaz, én nő vagyok, pasiktól annyira nem lehet elvárni őszinteséget, és nem igazán vállalnak fel semmit...
Azonnal elmondtad utána?
Vagy mennyi idő után?
Egy idő után azért sokan elmondják. Nem az a nagy szám.
2 héttel utána (előtte 9 és fél évig voltam hűséges hozzá). Jött egy időszak, mivel ba$zott beszélgetni, foglalkozni velem, nem tudtam elmondani neki, nem volt rá lehetőség.
(Ez vezetett a megcsaláshoz).
Egyszer fogtam, leültettem, hogy most végig hallgat akkor is, nem érdekel a kifogás. Akkor elmondtam, 2 nap múlva fogtam magam, és elköltöztem. Magamtól, nem ő dobott ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!