Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok facebookos, de a párom mindenkiről tett fel képet, testvére, barátai stb. Rólunk miért nem tud már egy közös fotót feltenni? Milyen válasz ez?
Mióta vagytok együtt? Én csak másfél év után raktam ki magunkról közös képet, addig nem.
És ha nem jön össze? Akkor havonta/félévente váltogassa a csajos face képeit?
Szerintem is fura.
Ha egy férfi titkolja a párját mások előtt, akkor vagy szégyelli őt, vagy függetlennek akarja magát mutatni, hogy abban közösségben is felszedhessen valakit.
Mindegyik elég szomorú dolog. :-(((
2 vagyok.
Szerintem mondjuk fél év után már elvárható a kép - ha tényleg sok más ismerőséről is van fönt kép.
Az ismerősei is ismernek,közeli barátok,távoli barátok,rokonok,szinte az összes olyan ismerősével találkoztam többször is,akik nem annyira fontosak és azokkal is akik fontosabbak az életében.
Sőt hogy tovább menjek,egy kis időre dolgoztam annál a cégnél ahol ő,szóval akivel ott jóba van,azokkal én is valamilyen szinten,a munkahelyi barátaival is találkoztam már többször.Szóval nem tudom ki lehet aki elött tiikolni akarja?
Pletykálnak rólatok... Mit is? Hogy na, XY-nak van egy komoly kapcsolata, és élettársa? Ez szégyellnivaló? Valami komoly gond van a háttérben.
Könnyen lehet, hogy a munkahelyi és egyéb nő ismerősei előtt jobb szeret független pasiként tetszelegni.
Szerintem csessz ki vele, jelöld meg egy közös képeteken, ha már ő nem tesz fel! Kíváncsi lennék mit szól hozzá.
Bár attól még tényleg elég érdekes hogy nem tesz fel rólatok :S
ma 13:03
Szerintem is ez van a háttérben,mivel az összes távoli,közeli rokonával,barátaival,ismerőseivel találkoztam,sőt,mondom még a munkahelyéről is ismerek van egy tucat embert,akikkel az életben is találkoztunk már párszor hétvégente.Szóval nem tudom ki lehet aki elött titkolni akarja,és akarja magát függetlennek beállítani?Szerintem valami munkehelyi titkos dolog lehet.Más másra nem tudok gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!