Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem vagyok facebookos, de a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok facebookos, de a párom mindenkiről tett fel képet, testvére, barátai stb. Rólunk miért nem tud már egy közös fotót feltenni? Milyen válasz ez?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok nagy facebookos,nem is ott éle az életem,van hogy napokig,hetekig be sem lépek,én nekem róla meg rólam,egy közös fotó van fent.Párom viszont többet szokott facebookozni,majd megkérdeztem tőle,ha ennyire fontos neki az az oldal,és mindenkiről van kép,akkor rólunk miért nem tesz fel egyet,ha már több éve együtt vagyunk és együtt is lakunk.Majd az a válasz,hogy nem akarja hogy a killégái és a kollégai női pletyózzanak.Mondom arról hogy felteszel rólunk egy ártaltatlan képet?Akkor ennyi erővel az utcára se jöjjön ki velem,mert ott is meglátnak minket a kollégái is jaj mi lesz.Nem fura ez?
2015. jan. 12. 12:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

ma 13:08

Ha felvállalt mindenki elött,akkor miért az a magyarázat egy ilyen kérdésre,hogy nem akarja hogy a munkahelyén pletykáljanak?Akkor talán még sem mert valaki elött felvállalni és vajon ki az?

Egyébként semmi féltékenység nincsen bennem,egyszerűen ez furcsa számomra.

2015. jan. 12. 13:13
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Akárki akármit mond, hogy ne a fészbukon éld az életed, blabla, az ilyen akkor is GYANÚS! Mit titkol? Ki ne pletykáljon? Miért pletykálnának? Vaj van a füle mögött, ez tuti...
2015. jan. 12. 13:29
 13/14 A kérdező kommentje:

ma 13:29

Én is ugyan ezt mondom,rólam minden elmondható,csak az nem hogy a facebookon élem az életem.De azért 2.5 év után egy képet nem lehet feltenni,miközben mindenkit ismerek a környezetéből?A kollégáit,a távoli,közeli rokonait,a barátait,exeit és még sorolhatnám.

Van ott egy olyen valaki,és a munkehelyen kell keresni,akinek nem szabad tudnia rólunk.Mivel ott dolgoztam,láthattak is minket együtt,mivel volt hogy együtt mentünk,vagy éppen ha volt szabadidőnk,akkor összefutottunk pár perc erejéig.Szóval van ott valaki,nem máshol hanem ott.Még az exeit is ismerem,tudják kivagyok,és én is hogy ők kik.Ők is kilőve,ott van valaki,aki nem tudhat róla,ebben biztos vagyok.

2015. jan. 12. 13:46
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Mivel veled éli a mindennapjait, és gyakran tölt fel képeket, igazán aprólékosan kell válogatnia, hogy olyat rakjon fel, amin nem szerepelsz.. Pl. ha mi a párommal nyaralni megyünk, a legszebb helyeken csináltatunk közös képet, és ha valakinek képet küldök vagy képet töltök fel valahova, nekem értelemszerű, hogy azt továbbítom, nem pedig egy olyat, amin egyedül vagyok. Nem tudom, nekem nagyon furcsa, ha valaki rendszeresen használja a facebook-ot, és minden számára fontos személyről van fent képe, kivéve az élettársáról. Ez olyan érzést kelt bennem, mintha nem akarná nyilvánosságra hozni a kapcsolatot, mert nem hiszi, hogy tartós állapot lesz. Ha 2,5 év után is ez a helyzet, az aggasztó. Lehet bemutatott a családnak és barátoknak, de a munkahely egy egészen más közeg, még ha egyesek tudják is, hogy vagy, akkor sem lehetnek benne biztosak, hogy még mindig veled van.. hiszen az égvilágon semmi nyomod az életében. Gyanítom nem is beszél rólad, hiszen akkor szintén pletykálnának. Szerintem ez a facebook-os dolog csak a jéghegy csúcsa.
2015. jan. 12. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!