Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok facebookos, de a párom mindenkiről tett fel képet, testvére, barátai stb. Rólunk miért nem tud már egy közös fotót feltenni? Milyen válasz ez?
ma 13:08
Ha felvállalt mindenki elött,akkor miért az a magyarázat egy ilyen kérdésre,hogy nem akarja hogy a munkahelyén pletykáljanak?Akkor talán még sem mert valaki elött felvállalni és vajon ki az?
Egyébként semmi féltékenység nincsen bennem,egyszerűen ez furcsa számomra.
ma 13:29
Én is ugyan ezt mondom,rólam minden elmondható,csak az nem hogy a facebookon élem az életem.De azért 2.5 év után egy képet nem lehet feltenni,miközben mindenkit ismerek a környezetéből?A kollégáit,a távoli,közeli rokonait,a barátait,exeit és még sorolhatnám.
Van ott egy olyen valaki,és a munkehelyen kell keresni,akinek nem szabad tudnia rólunk.Mivel ott dolgoztam,láthattak is minket együtt,mivel volt hogy együtt mentünk,vagy éppen ha volt szabadidőnk,akkor összefutottunk pár perc erejéig.Szóval van ott valaki,nem máshol hanem ott.Még az exeit is ismerem,tudják kivagyok,és én is hogy ők kik.Ők is kilőve,ott van valaki,aki nem tudhat róla,ebben biztos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!