Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után hogyan lehet ujra boldognak lenni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kb 1,5 éve váltam el. Van egy kisgyermekem is. Nagyjabol tul vagyok a válás okozta traumán, sikerült is új eletet kezdeni, szerencsere anyagi problemaim sincsenek. Nem unatkozom, vannak hobbik, célok, néhány barat, család.. :) De ennek ellenére neha ramjon a magány, szeretnék vegre egy társat találni. Voltak probálkozások, de jelenleg azt érzem, hogy borzasztoan nehezen tudok érzelmileg nyitni a másik felé.. pedig nagyon szeretném... nektek mi segitett,ha voltatok hasonló helyzetben? Van erre vmi"recept"? Vagy majd az élet megoldja? Stabil vagyok egyedul is, de az ember társas lény, jo lenne már találni vkit.. persze nem akákit...
2023. aug. 25. 16:26
11/12 A kérdező kommentje:
En boldog vagyok, de attol még egy ido utan az ember vagyik egy társra.
2023. aug. 26. 10:42
12/12 anonim válasza:
Én akkor lettem boldog, amikor már biztosan tudtam, hogy válok. Azóta ez em változott. Van mikor van partnerem, de többnyire nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!