Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválnátok a férjetektől ha nem éreznétek elég boldognak magatokat a házasságban?
Már kb 10 éve ismerem őt,5 éve együtt élünk,3 éve a férjem és van egy 8 hónapos kislányunk. Nem érzem magam igazán boldognak. Ti elválnátok emiatt,vagy esetleg megtettétek? Jobb volt utána?
Nincs a képben semmi 3ik fél,sem megcsalás,sem semmi hasonló.
#1-es: nem számítottam semmi konkrétra,csak lelkileg nem akarok roncs lenni. Aki feleség ès anya az bele kell törödjön abba,hogy csak kiszolgálja a közönséget és kész?
#2,3-as. Ezek már nekem is eszembe jutottak. Ezért is tettem fel a kérdést. Nem vagyok biztos benne,hogy a válás megoldás lenne e rá.
Hat ha nem tudod magad eme az okát, azért jó lenne rájönni…
Első lépésben mondd el az erzesediet a párodnak. Fogalmazd meg mi hiányzik, mire van szükséged.
8 hónapos gyerekkel gondolom lehet besokalltal a hétköznapokba… csináljátok programokat kettesben, adjatok le addig a gyereket, randizzatok, beszélgessetek, csináljátok vmi újat.
Ha béremet a szürkeség akkor ne csodálkozz… a válást akkor érdeme sha megpróbáltátok megoldani de nem sikerül továbbra sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!