Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedülállók, mennyire tartját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülállók, mennyire tartjátok magatokat boldognak?

Figyelt kérdés
2023. júl. 20. 13:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Most épp 9/10, azért a mínusz egy pont, mert baromi szarul állok épp anyagilag :D 2x voltam fogorvosnál a hónapban, meg volt pár elmaradt számlám, amiket befizettem hó elején, ez volt az első fizum az utóbbi időkben.

De ezen kívül jelenleg minden rendben van az életemben.

2023. júl. 20. 13:32
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb időszakom. Hasznosan töltöm, kifejezetten jó, hogy most csak magamra kell koncentrálnom. A boldogság mondjuk eléggé relatív, egyedül is boldog tudok lenni, és természetesen párkapcsolatban is, de jelen pillanatban jobb egyedül.
2023. júl. 20. 13:40
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
10/5. Átlagos szint, most olyan "beletörődött" életérzésem van általánosságban.
2023. júl. 20. 14:06
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem most volt egy kisebb "szerelmi" csalódásom egy rosszul sikerült ismerkedés miatt, úgyhogy 4/10.
2023. júl. 20. 14:20
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Feltalálom magamat, nem vagyok kapcsolatfüggő sem, de mostanában kezdett el mocorogni bennem a vágy, hogy jó lenne egy megfelelő társ, akivel sok szép dolgot élhetünk meg közösen.

Udvarló mindig akad, eddig esélyt sem adtam senkinek (mondjuk tavaly váltam, szóval ez így normális szerintem), ám mostmár úgy állok az egészhez, hogy ha akar, jöjjön ☺️

32/N

2023. júl. 20. 14:26
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Változó, mert nem az határozza meg, hogy van-e párom.Úgy általában elég lúzer vagyok, de most egész tűrhető hetem van. Úgy 7/10.
2023. júl. 20. 14:50
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Magamnak való vagyok, nekem ez az állapot jobb, mint a kapcsolat.
2023. júl. 20. 15:00
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt tudnám mondani, hogy 10/9 kb. Boldog vagyok, igazából kisebb gondjaim persze nekem is vannak, vagy inkább csak ilyen apró dilemmák. Két dolog van ami a "tökéletes" (nem hiszek benne és nem is gondolom, hogy az életnek tökéletesnek kell lennie) élethez kéne: le akarok dobni pár kilót, meg izmosodni, formásodni még (ez folyamatban van, csak sajnos az utóbbi pár hónapban kicsit kimaradt az edzés, úgyhogy most újra vissza kell szoknom), a másik, hogy tényleg vágyom egy JÓ párkapcsolatra, egy férfire aki szeret és akit én is. De nem erőltetek semmit, nem vagyok kétségbeesett, a társkeresőzést valamiért nagyon utálom, szóval élvezem az életem és nyitott szemmel járok:)
2023. júl. 20. 15:18
 9/17 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:
100%

Hétpertíz, ha már pontozunk. :)

Én is azt vallom, hogy a boldogság belülről fakad, a többi csak extra. :)

Hogy miért 7? Ez inkább egy átlag, sajnos hangulatingadozó vagyok, köszönhetően annak, mert a lelkivilágom kissé hasonlít egy szivacséra, 5 és 9,5 között szokott mozogni nálam. :)

Olyan jó lenne, ha nem hatnának rám a külső tényezők, de hát ez egy örök fejlődési folyamat (sacc/ 10 évvel ezelőtt az 5 simán volt 2-3 is). :)

Fel a fejjel annak aki most kicsit lent van! 😊

44F

2023. júl. 20. 16:01
 10/17 anonim ***** válasza:
85%

Boldogabb vagyok, mintha kapcsolatban kellene élnem. Azt utálnám, még az olyat is, ami nemcsak kívülállók, hanem a benne élők szerint is jó.

A szex viszont nagyon hiányzik. Nem "akárkivel", hanem egy olyan partnerrel, akivel nagyon erős és kölcsönös a vonzalom, kívánjuk egymást, remekül működik a kémia. Emiatt frusztrált vagyok, elkeseredett is, mert tisztában vagyok vele, hogy számomra teljesen esélytelen, hogy összejöjjön, továbbá akármennyire nem szép dolog, irigy is azokra, akiknek ennyi legalább viszonylag könnyedén megadatik.

2023. júl. 20. 16:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!