Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülállók, mennyire tartjátok magatokat boldognak?
Most épp 9/10, azért a mínusz egy pont, mert baromi szarul állok épp anyagilag :D 2x voltam fogorvosnál a hónapban, meg volt pár elmaradt számlám, amiket befizettem hó elején, ez volt az első fizum az utóbbi időkben.
De ezen kívül jelenleg minden rendben van az életemben.
Feltalálom magamat, nem vagyok kapcsolatfüggő sem, de mostanában kezdett el mocorogni bennem a vágy, hogy jó lenne egy megfelelő társ, akivel sok szép dolgot élhetünk meg közösen.
Udvarló mindig akad, eddig esélyt sem adtam senkinek (mondjuk tavaly váltam, szóval ez így normális szerintem), ám mostmár úgy állok az egészhez, hogy ha akar, jöjjön ☺️
32/N
Hétpertíz, ha már pontozunk. :)
Én is azt vallom, hogy a boldogság belülről fakad, a többi csak extra. :)
Hogy miért 7? Ez inkább egy átlag, sajnos hangulatingadozó vagyok, köszönhetően annak, mert a lelkivilágom kissé hasonlít egy szivacséra, 5 és 9,5 között szokott mozogni nálam. :)
Olyan jó lenne, ha nem hatnának rám a külső tényezők, de hát ez egy örök fejlődési folyamat (sacc/ 10 évvel ezelőtt az 5 simán volt 2-3 is). :)
Fel a fejjel annak aki most kicsit lent van! 😊
44F
Boldogabb vagyok, mintha kapcsolatban kellene élnem. Azt utálnám, még az olyat is, ami nemcsak kívülállók, hanem a benne élők szerint is jó.
A szex viszont nagyon hiányzik. Nem "akárkivel", hanem egy olyan partnerrel, akivel nagyon erős és kölcsönös a vonzalom, kívánjuk egymást, remekül működik a kémia. Emiatt frusztrált vagyok, elkeseredett is, mert tisztában vagyok vele, hogy számomra teljesen esélytelen, hogy összejöjjön, továbbá akármennyire nem szép dolog, irigy is azokra, akiknek ennyi legalább viszonylag könnyedén megadatik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!