Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak az működik igazán, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak az működik igazán, ha őszintén tudod mire is keresel párkapcsolatot/kapcsolatot?

Figyelt kérdés

28 éves nő vagyok, leginkább az ismerkedéseim alapján azt látom a férfiakon, hogy nekik mindegy mi lesz a dologból, nem tudnak ígérni, nem határoznak meg célokat. Itt nem azzal van a baj, hogy előre nem tudjuk megmondani, mi lesz mondjuk 2 hónap randizás és szexelés után.

Én masszívan bele sem tudok menni semmibe, ha "én nem tudok ígéretet tenni, nem biztos, hogy lehet komoly", az őszinte válasz.

Tudom, a férfiak is rengeteget csalódtak életükben, nem akarnak hiú ábrándokat kergetni így inkább elzárkóznak ezektől, ha enélkül is van, aki kapható szexre, idézem egy randipartnerem "mert annyira buta liba a legtöbb nő, hogy másra nem való".

És igen, tovább kell menni, próbálkozni, főleg mert ezek a társkeresők reménytelen helyek, nagyon nehéz jó partnert találni (mégis rengeteg ismerősöm 2-3 ilyen online beszelgetőpartner közül talált társat).

Nem sok, de én túl vagyok a 20-30 főn, egy ideje nem ismerkedem mondjuk. Jelenleg épp a szakítás szélén állok, mert itt sincs már cél. Nem online találkoztam vele, de végig bennem volt, hogy mi van, ha ez sem lehet több annál, ami egy kötöttségektől mentes kapcsolatba belefér.

És tényleg nem, biztos ilyenkor a saját félelmeim miatt nem is sugárzok elég jó energiákat magamból, túlszorongok helyzeteket, volt hogy a szex sem ment vele (nem passzolnak a méreteink, de őt annyira nem érdekelte az előjáték sokszor, vagy hogy nemcsak a nő vehet síkosítót pl.).

De nem is mertem soha tisztázni vele, hogy van konkrét elképzelésem az életről; hogy haladni akarok, nem éveket benne lenni valamiben, ami nem fejlődik.

Én voltam a naiv, ő közölte velem, hogy 2-3 év nem elég eldönteni egy házassági szándékot, vagy bármit. Tényleg nem, sem egy összeköltözést, ő tartotta is magát ehhez.

Létezik, hogy ezek után jobban menne (vagy kapnám az ívet), ha őszintén elmondanám, hogy ha a, b, c dologban nem egyezik a véleményünk, elképzelésünk, akkor ott megette a fene az egészet? Vagy egy-egy első (inkább többedik) randin is meg túlzás egzaktan egyeztetni óráinkat az elvárásainkat illetően?

tegnap 04:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem az ismerkedésen múlik, hogy hagyjatok egymásnak időt, hogy megismerjétek egymást, hogy lássátok kinek mi lesz a célja, komoly vagy sem, hosszútávra tervek és persze hogy mennyire illetek össze. Nem, nem szabad lerohanni a másikat rögtön, mert az túl sok és fura. Olyan, mintha előre terveznél rögtön valakivel. Ha szóbakerül megbeszélhetitek, de nem rögtön ezzel terhelni valakit.
tegnap 05:09
 2/14 anonim ***** válasza:
79%

"De nem is mertem soha tisztázni vele, hogy van konkrét elképzelésem az életről;"

Erről szokj le. Az eleje felé érdemes tisztázni ki mit vár egy kapcsolattól úgy általánoságba.

tegnap 05:15
 3/14 A kérdező kommentje:

1-es nem hazudhatok azzal kapcsolatban, hogy gyereket szeretnék. Igenis, derüljön ki első randin az ilyen, mert ezt pl.nem lehet megbeszélni az évek alatt sem, hogy lemond, aki akar azért, aki nem. De volt, akivel ezt nem lehetett, nem kellett, annyira alkalmatlannak ereztem a próbálkozást.

Mi ezt a már majdnem exemmel az elején tisztáztuk. Csak arról; hogy ez hogy lenne meg a jövőnk, Ő erről semmit. Ennyi idő után ez meg már nagyon kevés. Ha 2-3 hónap alatt nem derül ki, hogy honnan hova juthatunk azzal, amink van és amit véghez szeretnénk vinni, utána is csak áltatjuk magunkat, amíg végül is be nem fuccsol. Eddig naiv voltam, de most már biológiailag erre nincs időm, még egyszer 1,5-2 év huzavonára és újrakezdeni.

tegnap 05:38
 4/14 A kérdező kommentje:
Összeköltöznöm nem sikerült senkivel. Szóval valami nagyon nem megy, szeretnék is elmenni pszichológushoz mert az önismereti videókat és könyveket már kevésnek tartom, pedig vannak jók.
tegnap 05:40
 5/14 anonim ***** válasza:
54%
Az őszinteség alapja az, hogy tisztában legyünk azzal mit szeretnénk. A komoly kapcsolat alapja a párkapcsolat "tudatos" keresése. A tudatosság pedig azt jelenti, hogy úgymond családi köteléket szeretnénk. Ebből kéne kihámozni mindenki motivációit. A tiédet, akinek az őszinteség azt jelenti, hogy a másik egyáltalán nagyjából tisztában van azzal mit szeretne vagy a partnernek, aki lehet 30 évesen nem is gondol arra, hogy egy síró gyerekkel kórházba járjon adott esetben hetekig. Szóval komplex kérdés ez.
tegnap 06:24
 6/14 anonim ***** válasza:
54%
Ha biológiailag szorítva vagy (magad szerint - mondjuk 28 évesen ez érthetetlen szorítás), akkor a rossz döntés esélye kb akkora, mint a válás esélye.
tegnap 06:25
 7/14 anonim ***** válasza:
54%

Ha ilyen helyzetben vagy, szerintem érdemes meghallgatnod ezt a videót:

https://www.youtube.com/watch?v=EBvFJpmlViI

tegnap 07:52
 8/14 A kérdező kommentje:

Ismerem a munkásságát és a többi gurut is, hiszen foglalkozom önismerettel és párkapcsolati önismerettel is.

30 éves és a körüli férfiakat ismerek a PhDn, többségnek már van gyereke. Lehet hogy ehhez a vágyhoz a megfelelő nő kell, meg hogy családként lehessen gondolkodni, de azért van abban valami nagyon szimpatikus, ha egy férfi pár hónap után már az összeköltözést tervezgeti. Ezekből a kapcsolatokból többnyire házasság lett, és higgyétek el, 16-22 éves koruk között ismerkedtek meg.

Én azt gondolom, hogy valami nagyon félremegy a mi életünkben, akik 30 éves korunkig nem találunk társra, de ha már 30 éves koromban találok valakit, nincs már 5-6 evem eldönteni, hogy ez házasság lesz gyerekkel, vagy nem lesz egyik sem, és csak elvagyunk. Ezt értem tudatosság alatt, hogy azért keresünk társat, hogy egymás családjává váljunk, vagy nincs cél.

Van, akinek egyéni sem, semmi anyagi, karrierbeli, hobbibeli, nem mozgatja semmi, mint a páromat sem nagyon, ül a gép előtt és ennyi.

tegnap 09:23
 9/14 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy mióta vagytok együtt a pároddal?
tegnap 09:28
 10/14 A kérdező kommentje:
Huszonévesen amúgy ez simán eltart 8-10 evig, hiszen se pénzed, se karriered meg semmi, amire házasság, gyerek lehet. 30 felett ez már nem jó tendencia, ha semmi sincs, esélytelen és valami ilyen machos anygai dologhoz is kötve van az elköteleződés, pl: hogy addig nem, amíg nem szerez 10 millió önerőt egy lakásra. Ezekről itt is olvastam, mindegyik csak holmi kifogás volt kb. Miert nem költöztek albérletbe, mert anyjánál többet spórolt. Na ezek nem szerencses dolgok, mégis benne maradnak nők évekig. Én biztos nem
tegnap 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!