Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most őszintén, hol lehet ismerkedni, komoly kapcsolatot találni?
Figyelt kérdés
Én szeretek járni bulizni, de tudom, hogy ott az alkohol, vagy drog irányít mindenkit, és nem komolyak a szándékok.
Máshova nem nagyon járok, az életem is bonyolult.
Viszont a netes ismerkedést semmiképp nem akarom már erőltetni, de ezt nem akarom kifejteni. (Pont emiatt a kérdésem nem célzás, válaszokra vagyok kíváncsi.)
26N
2015. jan. 29. 09:00
1/23 anonim válasza:
Mondanám, hogy diákmunkán jól lehet ismerkedni, de szerintem az nálad már nem játszik. :/ Buliban meg nem azt kell keresni, aki állni nem bír a részegségtől. Ott vannak például a sofőrök, akik szállítják a bandát. Na, ők biztos nem részegek, meg drogosak, mert hamar lekapcsolják őket. :D
2/23 anonim válasza:
Az összes párkapcsolatomnál buliban ismerkedtünk meg (házibuli, szörakozóhely, fesztivál, főiskolai szervezésű), és állítom, hogy lehet ebből komoly is! Nekem olyanból is alakult nagy szerelem, ami egyéjszakásnak indult.
3/23 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi lennék. Buliban, ha nem is részegek, de általában egyéjszakásat keresnek a pasik. Társkeresőn voltam fent, de mindegyik pasiról kiderült, hogy nem teljesen az, mint akinek mondta magát.
Volt páromat munkahelyen ismertem meg. De most olyan helyen dolgozom, ahol mindenki 20-30 évvel idősebb nálam.
4/23 Noren1989 válasza:
Igazából bárhol lehet találni.
25/F
5/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok csúnya, gyakran jönnek oda hozzám. De nincs rám írva, mindig elmondom, hogy gyerekem van, mert elég fontos információ. Persze nem mondják, hogy gond, de tudom, hogy itt meghátrálnak.
2015. jan. 29. 09:15
6/23 anonim válasza:
Ja, hát buliban ilyennel tényleg nem fogsz komolyat fogni, hogy gyerek van. :D Próbálkozz óvodában/iskolában valami egyedülálló apukánál. Már attól függ, mennyi idős a csemete. :)
7/23 anonim válasza:
Kemenyen kell keresni, pl. itt vagyok en is, megse vesznek eszre a csajok, pedig nagyon aranyos vagyok am.
8/23 anonim válasza:
Alakíts ki ismeretségi kört. Élőben: ovi, suli, ahova a gyerek jár, szomszédság, régi barátnők, stb. Neten: hasonló érdeklődési kör. Pl. főzés, egészséges életmód, bármi. Mielőtt azt mondanád, hogy nem a nőket szereted: Minden nőnek van valaki más ismerőse, annak is ismerőse és lehet, hogy van egyedülálló férfi ismerős akivel szívesen összehozna.
9/23 A kérdező kommentje:
Nincs nagyon ismeretségi köröm, sem barátaim, ez is nehezíti.
2015. jan. 29. 09:32
10/23 anonim válasza:
Egyedülálló apukák nem játszanak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!