Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak egyáltalán fiúk/férfiak akik szeretnének komoly kapcsolatot?
Egyszer volt egy rendes kapcsolatom, nagyon szerettem a srácot, csodálatosnak tartottam a személyiségét, de úgy szakított, hogy teljesen megrendültem benne. Azóta volt még egy kapcsolatom, de az a srácot nem a belső tulajdonságaim érdekelték... Aztán volt egy idősebb pasi is, azt hittem hogy az majd nem lesz gyerekes meg önző és tisztelni fog, de hatalmasat tévedtem.
Léteznek egyáltalán olyan pasik akiknek az érzelem kell? Olyanok akik nem csak azt látják egy lányban ami szemmel látható, és nem csak dugni akarnak egy jót? És miért van az, hogy annyit hazudtok? Van egyáltalán köztetek egy őszinte is? Egyáltalán, pasik, mit akartok???
Normális válaszokat, legyetek szívesek!
nekem eddig pl. csak normális pasikkal volt dolgom, szóval igen, vannak.
más kérdés, hogy szerintem te rossz helyen=rossz emberek közt keresgélsz, hogy csak olyanokat fogsz ki, akik hazudoznak, és akiket nem érdekelsz hosszú távon. szóval ne haragudj, de szerintem benned van a hiba. hogy konkrétan mi, arról ennyi alapján fogalmam sincs, így azt mondanám, nézz magadba, és gondolkozz el, mi miatt vonzódsz pont ilyen férfiakhoz..
Van, vagy legalábbis lenne, ha lenne aki ezt értékeli..
(Én mindig komoly kapcsolatban gondolkoztam, csak ezt a partnereim valamiért nem értékelték...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!