Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Öregecskedő nők! Nem féltek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öregecskedő nők! Nem féltek tőle, hogy a férjetek le fog cserélni titeket fiatalabbra?

Figyelt kérdés

2023. aug. 18. 19:28
1 2 3 4
 21/33 kronos3000 ***** válasza:
100%
Szánalmas, érzelem szegény, egoista, és belül magányos ember gondolkodására vall a kérdés felvetés.
2023. aug. 20. 07:56
 22/33 anonim ***** válasza:
77%

Jó a neved kronos3000! 👍

És a hozzászólásod is.

2023. aug. 20. 08:56
 23/33 anonim ***** válasza:
84%
Én nem félek tőle, mert már lecserélt.
2023. aug. 20. 12:07
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
És mi van ha szuper pasi a férjem, szeretem is, de mégsem félek, hogy lecserél, mert elég biztos vagyok benne, hogy nem tenne ilyet? Akkor melyik választ jelöljem?
2023. aug. 20. 13:00
 25/33 anonim ***** válasza:
96%

Oregecskedő mit takar nálad?

Hany éves?

60,70,80?

Van aki 35evesen szebben viragzik mint egy 20éves.

Vannak nők akik adnak magukra es egyre szebbek,sportosabbak,vaganyabbak.

Persze lehet irigykedni , lepontozni mint ahogy általában a lúzerek szokták "megbosszulni" hátrányukat

2023. aug. 20. 21:22
 26/33 anonim ***** válasza:
84%

Hogy Klarát peladul Annára?

Korábbi kerdesed alapján Klara nem kell féljen hogy a ronda Annára lesz felcserélve hiaba Anna fiatalabb ha Klara jobb nő

2023. aug. 20. 22:02
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Lecserélt örecske feleség vagyok, hasonló házasságból.

Elnézve a volt férjemet most, én jártam jobban: jó fizuja van, de a fele gyerektartásra megy, azokra a gyerekekre, akik szóba se állnak vele (nem az én befolyásolásomra, apuci magasról tett rájuk amíg tartott a szerelem, a gyerek meg nem felejt) mert a 20 éves “igazszerelem) fél év után dobta, mert a gyt, lakbér, rezsi, kaja kifizetése után műkörömre már nem futotta, és az a pénz, amit a házból kapott (2milla, csak az értéknövekedés felét kapta meg) elfogyott.

Az anyja kitagadta (hasonló okból váltak a szülei) minden vagyonát a gyerekeimre iratta, hogy az ex ne is örököljön…

Pár hónapja találkoztunk. Le van fogyva, szeme/arca beesve, lassan seggig ér a homloka. Panaszkodott, hogy nehéz randizni… már majdnem megsajnáltam.

2023. aug. 20. 23:31
 28/33 anonim ***** válasza:
Miért kéne félnem.A férjem ragaszkodik hozzám szeret engem.De ha így alakuln akkor egyedül is jól boldogulnák az életben.Az is egy más kérdés egy ilyen beállítottságú emberrel akarnék én élni.? Aki mint egy elhordott ruhát dobja a párját Akkor már én mondanám jobb ha külön utakon folytatjuk.
2023. aug. 23. 17:26
 29/33 anonim ***** válasza:
50%
Olyan válasz nincs, hogy nem félek, bár szeretem és de, kellene ő fiatal nőknek.:)
2023. aug. 24. 16:41
 30/33 anonim ***** válasza:
olyan eros a kapcsolatunk hogy semmifele lecserelestol nem kell felnem. Holott volt ra pelda hogy egy tole 30 evvel ! nem tevedes fiatalabb kolleganoje szeretett bele. nem a penzebe meg a hazaba mert mindenunk kozos hanem a szemelyebe. megismertem a kolleganot szep es fiatal magas szoke lany volt. azt hiszem bizonyos apa komplexusa lehetett mert az apjat nem is ismerte az anyja pedig igencsak feslett noszemely volt. aztan 1 ev utan rajott hogy ez a gyumolcs az o szamara leszakithatatlan munkahelyet valtott es el is koltozott a kornyekrol. ha akkor ennek a lanynak minimalis eselye sem volt akkor igazan nincs mitol felnem. a ferjem egy evvel fiatalabb mint en es 48 eve vagyunk egyutt.
2024. ápr. 8. 13:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!