Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan mondjam el a négy éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a négy éves fiúnknak a válást?

Figyelt kérdés
Válni fogunk. Van egy négy éves kisfiunk, illetve félidős terhes vagyok. Ki hogyan mondta el vagy magyarázta el a z ilyen pici gyermekének, hogy mi fog most történni? Őszintén még magam se tudom hogyan tovább, teljesen össze omlottam, a kisfiam meg csak kérdezi mikor jön apa( nagyon szereti az apját), eddig azt mondtam neki hogy apa dolgozik és pár napig nem jön haza, de így hogy világossá vált, hogy a férjem nem is akar békülni, nem tudom mit mondhatnék a gyermeküknek.

2023. aug. 15. 22:25
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, az okokat tudom, hogy mi vezetett idáig, azokat nem kell fejtegetni. Nagyon más fontos mindkettőnknek, csak én úgy érzem, hogy megtudnák ezt oldani, de ehhez mindketten kellünk. Egyenlőre ő nem partner ebben, de remélem átgondolja. Még egyenlőre nem tudom elképzelni, hogyan fogom egyedül végigvinni a szülést és két gyermekkel egyedül.
2023. aug. 16. 08:58
 12/17 anonim ***** válasza:
83%
Ne haragudj de nagyon gáz a férjed, sajnálom nagyon,hogy igy magadra hagyott. De őszintén szólva, azért az elmúlt 12 évben is biztos láthattad az intő jeleket, csak gondolom tojtal rá. Szerintem is probald meg a gyermekpszichológust, vagy olvass el egy könyvet erről, ne a gyk n tájékozódj.
2023. aug. 16. 09:13
 13/17 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy gáz, volt már máskor is, hogy össze vesztünk, volt hullámvölgy, de eddig mindig meg tudtuk oldani. Viszont mostanság elment nagyon rossz irány felé a viselkedése, és a környezetünkben többen is visszaigazolták. Konkrétan akit tudott elmart maga mellől. Úgy látszik most én következem.
2023. aug. 16. 12:38
 14/17 anonim ***** válasza:
Visszatérve a gyökér kérdésre, a gyerekpszichológus segítségét én is jó ötletnek tartom!
2023. aug. 16. 14:50
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, az oviban van gyermekpszichológus mindenféleképpen kérni fogom a segítségét, szeretném ha a legkevésbé sérülne
2023. aug. 16. 15:26
 16/17 anonim ***** válasza:
Hidd el jobb most és könnyebben vedzi, mitha egy kamasszal válnál.
2023. aug. 16. 17:45
 17/17 anonim ***** válasza:

Én 3,5 fél éves gyerekkel költöztem el (+1 évessel)

Nálunk a nagy nem hiányolta az apját mivel eddig is alig látta, viszont a házat és a játékait igen. Amikor szóba hozta akkor elmondtam hogy új helyen lakunk, ez lesz az új otthonunk, ezek lesznek az új játékai. + amit szeretett abból még vettem neki... kb 1-2 hónap után egyáltalán nem kérdezte mi a helyzet. Azt nem hangsúlyoztam ki hogy mostmár soha nem megyünk haza, viszont erősítettem benne az új dolgokat.

Nagyon-nagyon nehéz de finoman mondogatnám hogy apa most nincs itthon, apa már nem fog minden nap jönni, es elöbb- utóbb eljutottok oda hogy apa elköltözött. Kerek perec én nem mertném a gyereknek mondani hogy soha nem jön ide, vagy elköltözött végleg stb.

Kitartást, hidd el hogy jobb lesz!

2023. aug. 17. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!