Az István szerintetek szép név, adjuk ezt a fiunknak?
Figyelt kérdés
Teljes neve így Vörösmarty István lenne. Ez nektek mennyire szimpatikus?2022. dec. 23. 14:39
1/7 anonim válasza:
Ezzel a vezetéknévvel nem adnám mivel I-re végződik és összeolvad a keresztnévvel.
Amúgy normális vállalható név, mostanában nem divatos.
2/7 anonim válasza:
Az én férjemnek is I-re végződik a vezetékneve (csak az övé szláv eredetű), és István. Senkit sem zavart sosem, hogy így egybefolyik. Hagyni kell kimondáskor egy apró szünetet a vezetéknév után.
3/7 anonim válasza:
Férjem István, nekem tetszik (nem emiatt, a hangzása tetszik). Ő annyira nem szereti, főleg a becézéseit. Nekem a vezetéknevetekkel is tetszik, kicsit összeolvad ugyan, de nem hallom tragikusnak egyben kimondva.
4/7 anonim válasza:
Nekem is István férjem. A férjemet szeretem, de a nevét nem 😂
6/7 anonim válasza:
Szerintem nem szép név. Isti, Pisti, Pityu becézés meg főleg nem. De ha neked ez tetszik, akkor add ezt. Egy ismerősöm a Sándor nevet adta a kisfiának, így is szólítják, de ugye mindenki más Sanyikázza, amit ők nem szeretnek.
7/7 anonim válasza:
István egy szép név, de a becézése förtelem.
De egy babát nem lehet Istvánnak hívni.
Ha tetszenek a becenevek, csak akkor add.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!