István kórház koraszülött baba?
Leírnám a problémánkat!
Öcsém barátnője most fog hamarosan szülni. 36. hetet kezdte meg.
Ma volt az általános vizsgálaton uh-n. Ott azt mondták h a 2,5 hét alatt nem igen nőtt a baba. 2000 gr 36 hetesen. Erre azt mondták 32-33 hetes súlynak felel meg.
A méhlepénye el van meszesedve III. fokozatban van.
a magzatvíz mennyisége kicsit kevesebb az átlagnál.
Az orvosa az István kórházban átküldte a II. számú klinikákra ott is megnézték uh-val és ott tartották nem engedik már haza.
A dokijuk annyit mondott telefonba, hogy sajnálja és hogy ott jobb lesz a babának és a mamának is. :(
De nem értjük azt sem miért nem szülhetné meg a fogadott orvosánál és miért kellett bent maradnia.
Köszönöm a válaszokat előre is!
Köszönöm a válaszodat!
Igen erre gondoltam én is!
Viszont mire várnak akkor? ha el van meszesedve a méhlepény és az elmúlt 2 hétben nem növekedett a kislány akkor mit várnak hogy fog még?
meg most valami 4 szurit kap az anyuka ami a babának kell tűdőtágító vagy mi..
Ebben igazatok van! :)
Viszont miért tartották bent? Miért nem volt jó h otthon van és minden nap bejár vizsgálatokra?
A doki megvizsgálta és el is ment és már péntek du. lévén senki nincs akivel tudna beszélni...
Köszönöm szépen a válaszokat!
Utolsótól kérdezném: Életveszélybe mindketten? :( Miért????
Utolsó vagyok. A magzat konkrétan nem jut elegendő tápanyaghoz az elmeszesedett placentából ezért nem nő, viszont nemhogy tápanyaghoz, de oxigénhez sem. Oxigén nélkül pedig..... had ne írjam le. Ha pedig ez megtörténik, és nem veszik észre, az anya is életveszélybe kerül. Nem vagyok orvos, de ilyen pici magzatok adatait látom a munkám során. Hidd el, nagyon nagy a baj, és a lehető legjobb helyen vannak most a kórházban, állandó figyelem mellett.
És az ennyire pici gyerekek 80-90%-át császármetszéssel veszik ki, ha kell, tehát erre is készüljetek fel, nem biztos, hogy természetes szülés lesz, akihez kellene a választott orvos. De mondom, nem vagyok orvos, sem nővér, rájuk hallgassatok ott a kórházban, és maradjon mindenképpen benn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!