Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a négy éves fiúnknak a válást?
Azt hogy mi lesz. Apát hetente làtod ujabban.
Ne kerdojeleket tegyel bele vazold fel a napi/heti rutint
Sajnálom, én mindig elszomorodom amikor ilyeneket olvasok, még így ismeretlenül is.
De én is nehezen hiszem, hogy “csak” ennyi a probléma a /volt/férjed részéről, mi az hogy “nem ilyen házasságban akart élni?” Azt hitte mindig minden mézes-habos happy? Ha jön egy nehezebb időszak az életetekben lelép, te meg ott maradsz egy 4 évessel és egy másikkal a hasadban?! Minek csinálta őket ha ennyire nem bir felelősséget vallalni? Jól megnézném ki a férjed és szembe köpném. Azért neked kitartást kívánok,ha kiderül hogy másik nő van a dologban, nyúzd meg jól anyagilag legalább.
Általába az a baj hogy abba igyekszik az egyik fél hogy mindene meglegyen, a masik felnek pedig az a fontos hogyan éri el mindazt.
Különböző a motiváció
Ot mint latod nem az motiválta hogy mindenetek meglegyen, vmi más volt a lényeg.
Nem voltatok megfelelő együttműködésben.
Ezeket mint tényként tárom fel , hisz ha tudod az okot akkor megkeresed a szamodra megfelelő megoldást.
Lehet -feltetelezem, nem biztos hogy igaz- hogy te annyira azon voltál hogy meglegyen mindenetek hogy a lényeget -ami neki lenyeges- észre se vetted. Mert nyilván te nem azzal voltál elfoglalva.
Sajnálom mert 2 kicsi gyerekkel főleg az elején nem könnyű, de van remény mindig hogy jobb legyen.
Az is lehet hazajön, sot biztos , nem tudom ha erdemes visszafogadnod.. hisz ha ujabb nezetelteres van megint otthagy.. nem bizhatsz benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!