Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Váljak el? Eléggé tanácstalan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Váljak el? Eléggé tanácstalan vagyok??!

Figyelt kérdés

A helyzet a következő. Én 27 éves vagyok, a férjem 29, a kisfiunk 2 éves. Minden más fontosabb volt a férjemnek nálunk, sosem mutatts ki, hogy szeret. Én főztem, mostam, takaritottam de egy "köszönöm"-öt sosem kaptam érte.

Az utóbbi 2 évben lassan kezdtem kiszeretni belőle, sosem csinàltunk semmit közösen. Jelenleg elköltöztem a fiunkkal az apámhoz, hogy kicsit gondolkodjak, de folyamatosan hallom vissza hogy miket beszél rólam a hátam mögött, persze ő nem tudja, hogy én tudom. Megkönnyebbültem, hogy eljöttem, de nem tudom hogy van e értelme ezt helyrehozni. Mit kéne tegyek?

Ő kiakarna békülni de aki alapból ilyen az úgysem tud megváltozni. Mi a véleményetek?

2023. aug. 7. 10:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%
Tök mindegy, hogy akarta vagy se, az a lényeg, hogy nem volt társad semmiben a gyerek születése után (előtt se bőven). Egy köszönöm-öt nem kaptál! Ilyen embertől miért vársz el csodát?
2023. aug. 7. 11:25
 12/16 anonim ***** válasza:
40%

A ferjednek meg kell mondani:

Geza,en megfoztem,ma te mosogatsz es porszivozol,mert en manikuroshoz megyek es pihenek.

A ferjednek meg kell mondani,’mit segitsen. Kulonben nem tudja. Nincs problema a kapcsolatotokkal,csak a vilagos direkt kommunikacio nincs meg.

Ugyanis o oldles puszi szexszel probal kedveskedni,de neked inkabb a hazimunkaban valo aktiv reszvetelre van szukseged.

Rendes egyenes beszeddel mondd meg neki,h aznap epp mi az o feladata. Nalunk is igy van.

2023. aug. 7. 11:47
 13/16 anonim ***** válasza:
88%
Hagyd el a fszba.
2023. aug. 7. 12:16
 14/16 anonim ***** válasza:
9%

ebben az esetben te ugyan olyan sáros vagy mint ö

nem csak az ö dolga életben tartani a kapcsolatot hanem neked is !

TE mit tettél h ő tudja h még férfi vagy a számára nem csak egy apa?

nőként funkcionálsz a kapcsoltban vagy átmenték htb-be ?

2023. aug. 7. 14:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Ennek semmi értelme,ez veszett ügy...
2023. aug. 7. 14:58
 16/16 anonim ***** válasza:
13%
Ööö nem azért de senki nem veszi észre hogy a kérdező intim dolgokat nem akart a férjétől csak ölelést? Ő írta. Ergo nem beszéltétek meg a dolgot hanem a férjed szépen lassan elhidegült tőled mert nem értette miért nézed csak barátnak. Sanszos hogy te szülés utáni depresszioban szenvedtél és nyugalomra és megértésre vágytál tőle ő meg nem vette észre hogy ez a problémád ha ez volt a problémád és nem valami más. Azt neked kell tudni mit szeretnél de ezek alapján ti ezt az egészet meg sem beszéltétek. A leirásból kb. ezt lehet következtetni de simán lehet más is mert itt van hogy hiányosan irják le az emberek a problémáikat. Szerintem beszéljétek meg értelmes felnőttek módjára.
2023. aug. 7. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!