Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Váljak el? Eléggé tanácstalan vagyok??!
A helyzet a következő. Én 27 éves vagyok, a férjem 29, a kisfiunk 2 éves. Minden más fontosabb volt a férjemnek nálunk, sosem mutatts ki, hogy szeret. Én főztem, mostam, takaritottam de egy "köszönöm"-öt sosem kaptam érte.
Az utóbbi 2 évben lassan kezdtem kiszeretni belőle, sosem csinàltunk semmit közösen. Jelenleg elköltöztem a fiunkkal az apámhoz, hogy kicsit gondolkodjak, de folyamatosan hallom vissza hogy miket beszél rólam a hátam mögött, persze ő nem tudja, hogy én tudom. Megkönnyebbültem, hogy eljöttem, de nem tudom hogy van e értelme ezt helyrehozni. Mit kéne tegyek?
Ő kiakarna békülni de aki alapból ilyen az úgysem tud megváltozni. Mi a véleményetek?
Elárulnád, mit akarsz úgy tök egyedül helyrehozni, hogy a férjed nem akar változni? Miben reménykedsz, mire számítasz? Ő nem fog változni, tehát milyen változásról beszélsz?
Értem én, hogy nehéz szembenézni a rossz döntéseink következményeivel és elfogadni, hogy elcsesztünk valamit (akkor is ha ezt közösen csesztünk el), de erre nem a megalkuvás és szenvedés a megoldás, hanem az újrakezdés, egyedül. Még mielőtt megtanítod a fiadnak azt, hogy a nő csak lábtörlő lehet..
Miután megszületett a gyerekünk utána kezdett ez lenni a helyzet.
Ígérgeti hogy megváltozik, de félek hogy nem változna
Nem fog hiszen bár ígérget, hogy változik a hátad mögött elhord jóformán mindennek.
Aki jobb társ, apa akar lenni az ilyesmit nem csinál, hanem bizonyít, hogy megváltozott legalább egy kicsit. Veszett ügy a ti házasságotok teljes mértékben. Jobb elvalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!