Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meguntam a férjem, mit csináljak? (Több lent)
Ebből már jól nem jössz ki. Mivel nő vagy, bármelyik újjadra találsz pasit szexre. Most szét dugatod magad, de értéked az gyakorlatilag nulla. Mindenki csak az ingyen szexet látja benned, pár év múlva már az 50-hez közelítesz. Addig kellesz bárkinek is, amig kitárazhat benned, nagyjából ennyi is az értéked. Leállsz 30 éves gyerekekkel hemperegni. Be is áraztad magad.
Tudjuk, mindenről a galád férjed tehet, na meg a 30 éves szeretőd!
Szüleim addig nem váltak el csak papiron, amig meg nem lett a diplománk. Addig kitartottak egymás mellett együtt élve.
Mert akárhanyszor elment volna apa mint vmi murphy akkor ütött be mindig a krack nálunk gyerekeknél olyan problémák amik tipikusan elhanyagolt gyerekekre jellemzők.
En mint a gyerekük meg elmondanám, hogy inkább össze se jöttek volna. Én már 2 évesen olyan traumákon mentem át ami egy eletre szóló lelkiséruléseket okozott. Olyanokat veszekedéseket láttam ugy, hogy kozben a macim fogtam, hogy anyám már elájult a veszekedesben, es apa vitte ki a csaphoz, aztan anyám fizikailag is bántalmazott engem nem gyengén, apám maximálisan lesz.rt, hanyagolt, a pasikhoz tinin hozzá se mertem szólni, folyamat párkapcsolati kudrcaim voltak etc.
Szóval ennyit a válásokról kesőbb..le se kellett volna oda szuletnem és mindez ertelmiségi csaladban, mindkettő vállalkozó karrierista nem egy "kisemberek"
13 évesen már nem olyan kicsi, és oké, hogy kamaszkor meg satöbbi, de azért már jobban el lehet vele beszélgetni, mint mondjuk 3 évesen.
Én is csatlakozok a #2-höz, a szüleim ugyan nem traumatizáltak ennyire, de kamaszként már vártam, hogy mikor válnak el végre. Hidd el, attól még, hogy nincs durvulás, a gyerek látja, hogy nincs minden rendben. Neki az rosszabb, mint az, hogy külön éltek, de boldogan.
Szóval én elválnék a helyedben. 43 évesen még nem arról van szó, mint 83 évesen, hogy most már minek váltani. Még simán leélsz ugyanennyi évet, ezt biztos a gyerekre hivatkozva egy rossz házasságban szeretnéd tölteni?
Minta anya és mintaember vagy:)
Férjed mellett kefélsz és annyira nincs gerinced, hogy elválj mielőtt megteszed.
Gyk sponsored by she.hu
Én élvezem ha ekézhetem őket. Sok szerencsétlen itt éli ki a fantáziáját hogy jó nő. Közben meg egy 80kg-os pofázógép. Még a hideg is kirázna ha egy ilyennel kellene egy fedél alatt élnem...brrrr
A gyerek nem a válást sínyli meg, hanem azt, hogy a szülők acsarkodnak egymással. Ha békésen el tudtok válni úgy, hogy a gyerek közben tudja, attól, hogy a szülők egymás közötti kapcsolat más, az ő kapcsolata az anyjával és az apjával még ugyanolyan, nem fog sérülni. Az is megoldás, hogy nyitott házasságban éltek, ha egyébként jól bírjátok egymás közelségét, de a gyerekkel akkor is tisztázni kell, hogy a ti házasságotoknak a része, hogy külön programjaitok és külön kapcsolataitok vannak.
Amitől a gyerek sérülni fog: ha ti akár házasságban, akár elválva acsarkodtok egymásra, ha elhazudjátok a gyereknek a házastársi hűséget, vagy ha hagyjátok, hogy a gyerek diktálja a szexuális életetek feltételeit (mert ebből a gyerek azt tanulja, nem kell mások intimszféráját tiszteletben tartania).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!