Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meguntam, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Mit tegyek ha abból lett elegem ha szó szoros értelembe rajong értem a barátnőm? Okés hogy szeret de már túlzásba viszi, régebben minden jó volt vele... 3 hónapig, de most pedig egy folytában rólam beszélünk... ennek az is az oka h nagyon ritkán tudunk találkozni 3 hónap után, és hiányzok neki. Ne azt mondjátok h én mit csináljak, hanem azt h hogyan lehet ebből a rajongásből vhogy kijózanítani a bnőmet utána szerintem el vállnak útjaink csak félek h hülyeséget csinál ha elhagyom.2013. ápr. 26. 06:57
1/4 anonim válasza:
Ülj le mond el neki amit ide leírtál. Ha már unod és nem érzed magad jól vele akkor szakíts mert nincs értelme tovább húzni az egész kapcsolatot.
2/4 anonim válasza:
Nemhogy örülnél, hogy valaki szeret. Esetleg próbálnád viszonozni.
Komolyan mondom, irigylem egyes emberek problémáit.
3/4 anonim válasza:
Ez nem irigylendő szituáció. Én is átéltem már, marha kellemetlen. Gyakorlatilag megfojt a szeretetével.
4/4 anonim válasza:
Miközben mindent megtesz érted, és a se***d is kinyalja.
Nem hiszem, hogy ne lehetne lazítani a "fojtogatáson" ha megbeszéled vele. Mielőtt elmenekülsz. Azért mégiscsak, vannak rendes srácok akik nem találnak párt maguknak. És vannak akik elmenekülnek egy szerető barátnő elől, meg sem próbálják elfogadni és megbecsülni, esetleg a problémás részeket kijavítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!