Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek? Már tanácstalan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Már tanácstalan vagyok. Lépjek és ha igen mikor?

Figyelt kérdés
a párommal nagyon rosszabb vagyunk..folyton vitatkozunk és már tanácstalan vagyok így külső véleményekhezfolyamdomom 3.5 éve vagyunk együtt..van egy közös babucink de nagyon rossz már minden,..én reggeltől estig hajtok főzés mosás takarítás gyerek nevelés benyújtás fa behordás.. És komolyan villog a lakás..és mégis szemét vagyok..csak a kocsma a pia meg minden a családja ellenem oltja már nem eegyszer nekem jött úgy hogy a gyerek a kezembe volt.. senki nem tudja mi folyik itt én gürcölök és szemétnek vagyok beállítva szemétnek.,. bánt megalázott és nem változik iszik meg minden de az van h én marha tudom h mi lenne..szakitunk aztán rájön később hogy a gyerek és vissza akár majd jönni és mi a feneert érdekel engem hogy akkor neki milyen rossz lesz..mát annyiszor eljatszotta és már tanácstalan vagyok...lehet hogy meg is csalt.. Már menthetetlen... Már annyiszor bántott meg csak a vita..

2014. jan. 17. 22:59
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
most.
2014. jan. 17. 23:07
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

Az elso alkalommal kellett volna mar mikor Neked ment..nem megvarni hogy gyerekkel a kezedbe is neked essen..

lepj most. Es ne fogadd vissza soha semmilyen igergetes miatt.. NEM FOG VALTOZNI!!Csak rosszabb lesz.

2014. jan. 17. 23:16
 3/10 anonim ***** válasza:
79%

Nekem is ilyen kapcsolatom volt, csak gyerek nélkül. Tudod, mi lett a vége? A családja összehozta egy alkesz nővel, aki az első randi után (amin az ex matt részeg volt) be is cuccolt hozzá, úgy, hogy tudta, hogy én vagyok. Ez milyen?

És tudod, mi a történt még? Az első sokk után fellélegeztem, és százszor boldogabb vagyok egyedül, mint vele. Végre nyugi van! :-)

2014. jan. 17. 23:23
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
Ennél egyértelműbb már nem lehet. Iszik és neked is megy, reménytelen eset. Ez orvos nélkül nem fog megoldódni, oda meg önként kellett volna már rég mennie. Ha egy éve egy kortyot se ivott és te még akkor is egyedül vagy, akkor jelentkezzen esetleg újra.
2014. jan. 17. 23:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, a gyerek születése előtt is ilyen volt-e?

Ha igen, akkor valaki segíthetne már nekem megfejteni azt a rejtélyt, hogy ilyen férfiakat miért nem elhagynak a nők a lehető leggyorsabban, ahelyett hogy gyereket szülnének nekik?

2014. jan. 18. 00:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is jártam hasonló cipőben, szerencsére gyerek nem volt. REttentő nehéz egy ilyen kapcsolatból elmenekülni, legalábbis nekem az volt. Határozd el magad, és ha van hová, akkor tessék gyorsan költözni! Vagy tedd ki a pasit! Meg akarod várni míg a gyereket is bántja?
2014. jan. 18. 00:20
 7/10 anonim ***** válasza:
5: azért nem hagyják el az alkoholistákat azonnal, mert az alkoholizmusnak tényleg van egy betegség jellege. Ha kötődök valakihez, azt nem fogom egy probléma első jelére otthagyni, hanem próbálok segíteni neki. Másrészt az alkoholisták nagyon megnyerőek tudnak lenni józan állapotban, mert ez az érdekük.
2014. jan. 18. 00:43
 8/10 anonim ***** válasza:

pfff...Neked ezek után még van kérdésed?

3,5 éve vagytok együtt, már van egy közös "babucitok" - jól megnézted te is kinek szülsz!

Gyakorlatilag egy mondatban összefoglaltad (elfelejtettél tagolni...), hogy a kapcsolatod egy sz--r!

Mi a kérdés?

2014. jan. 18. 05:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Mamámmal is ez volt. Elvált, minden jobb lett. Bár a gyereknek sz..r (magamból indulok, ki nekem is elváltak) még rosszabb, ha egy ilyen apa mellett kell élnie.
2014. jan. 18. 17:03
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem volt ilyen előtte sohasem!!! És koszonom hogy : "minek szülész ilyennek..látszik okos unatkozó...igen próbáltam megváltoztatni és bíztam benne h így lesz..az én házamban lakunk neki kell lépni egy száll semmibe csak volt h hiába küldtem nem ment mert csak..ennyi az értelmes válaszokat köszönöm írok majd privát akik nekem írtak!!
2014. jan. 18. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!