Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan anyuka, akinek a kamasz gyereke váláskor az apját választotta? Hogy kezelted ezt?
Milyen volt így az élet?
Még nem váltunk el, a gyerekek nem is tudják, hogy ez is egy lehetőség, de elgondolkoztam. Szép nagy házban élünk, amit legnagyobbrészt a férjem teremtett meg anyagilag és munkában is. Mindenkinek van kényelmes szobája. Van egy kisebb lakásunk is, most ki van adva. Válás esetén én a házrészemről lemondanék a lakás ellenében, azt hiszem, így korrekt. De a gyerekek lehet, hogy maradnának, s én sem fosztanám meg őket a megszokott kényelmüktől. Közös felügyelet lenne, a lakás 5 perc sétára van a háztól, bármikor átjöhetnének, ott alhatnának. Az apjuk remek apa, ő is sokat foglalkozik velük. Mégis.. az anyjuk vagyok, és valahol fájna ez a leosztás.
Van ilyen tapasztalatotok? Működhetne ez így?
szerintem se lehet sokat várni egy apa- kamasz fiuk esetén.
elzulleneknmajd a drogba meg buknak összevissza az apa meg ordit. várhato a fejetlenség.
az apák lazák mert nemnsokminden erdeklinoket pont ezért valasztják. ejszaka fent lehet lenni sokáig meg lehet menni szo nelkul csavarogni. egy apa nem fogja őket hivogatni hogy hol vagytok már?
egyenes ut abba hogy nincseneknkeretek határok a kamaszokat pedig meg védeni kéne maguktol is hogy ne rohanjanak fejjel a falnak.
Aki azt hiszi, hogy csak rossz lehet, az nyilván olyan apákat/férfiakat ismer, akikről rossz véleménye van. Belőlük van több, de ismerek olyat, akiknél simán működne, mert rendes emberek, rendes apák, akik érdemben foglalkoznak a gyerekükkel. Simán működhet. A többiek remélem megmondják a párjaiknak, milyen véleménnyel vannak róluk, biztos "remek" kapcsolat lehet.
Nálunk öcsém apánkat választotta a pénzéért, összeverekedtek pár hónapon belül, de ott mindkettő erőszakos volt, várható volt. Anyám kibukott, ő nem akarta engedni(részben ezért), részben meg átverve érezte magát, pedig elég nyilvánvaló volt, hogy öcsém nagyobb szabadságot és több pénzt akart, de ugye anyák ritkán látják, milyen a gyerekük-na meg ez az exnél is így van. Én támogattam, ment, jött vissza, szerintem hasznos volt, de aztán megint nyert a pénz, és így, hogy van köztük távolság jóban vannak megint.
Én számítok rá, hogy a lányom tiniként majd le akar lépni a laza, pénzes apukájához, nem nagyon fog megrázni szerintem, mert gyerek, még csak tapasztalja az életet. Szerintem hasznos lenne, persze bármikor jöhetne vissza. Ugye attól, hogy ott lakna ugyanúgy benne lennék én is az életében, tanulnék vele, képben lennék, közös programok stb. Mondjuk én a kolit is fontolgatom neki, az is tök hasznos tapasztalat, utána jobban megbecsülnek, több tapasztalatuk lesz a világról, önállóbbak, jobb emberismerők lesznek. Nem sokat, csak fél-egy évre, hétvégi hazajárással. Az apjánál is ilyen lenne kb.
ubakker a kamaszok valasztasa is sokat elárul.
egy kamasz érdeke elsosorban hogy a lazabb engedékenyeb szülő az ász meg a menő. aki még abba se szol bele evett e ma egyáltalán a gyerek vagy nem. azt csinal amit akar. már a fejétől vérzik az egész.
#7 kb. azonos értéket képviselnek.
#8 A lakás az ő nevén van, de ezt egyébként ő vetette fel, nem én, tehát nem én rendelkezem vele így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!