Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi jogom van a gyerekeimet elvinni?
Én döntöttem úgy hogy váljunk a férjemmel, a gyerekemmel átköltöztem anyukámhoz.
Párom tiltakozik, hogy nem vihetem el a gyereket, nincs jogom ehez, és feljelenthet hogy a bejelentett lakhelyről elvittem. Nem tiltom tőle a gyereket, jelenleg fele fele arányban van velünk az ő kérésére. Muszájból haza kell költöznünk amíg nincs bírósági papír a gyermekelhelyezésről?
Akkor jelenthet föl ha ismeretlen helyre viszed. Ird meg a lakcimet, akkor is ha csukott szemmel is odatalálna.
Akkor hiaba jelent föl ott lesz az irasos bizonyiték. Képernyőfotókat elfogadnak a birosagon, rendőrsegen.
Es a keresetlevel melle minddnkepp küldj ideiglenes intezkedes iranti kerelmet, ahol keirod a gyerekelhelyezest, lathatast, es a gyerektartast.
Csak most pont itelkezesi szünet jön, ugyhogy szeptemberig egesz biztos nem lesz semmi.
Nem kell visszakoltoznod.
Vesd fel neki, hogy oké, akkor majd ő gondoskodik a gyerekekről 0-24 minden nap. Egyből visszább fog venni.
Hát ezek szerint veresd akkor azét magad meg a gyerekeket.
Biztos hogy ez nem igy működik utolso.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!