Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazságügyi szakértő+korrupció elvehetik a gyerekeimet?
Sziasztok!
30 éves anyuka vagyok, két kiskorú gyermekem van, egy 8 éves, és egy 5 éves. 2 éve húzódik a perem az exemmel, akinek a felesége családja igen befolyásos, mind parlamentben tevékenykedő igen pénzes emberek. Szóval 2 éve folyik a per, és mivel többnyire pro, és kontra a bírónő igazságügyi szakértőt rendelt ki, aki azt preferálja, hogy az édesapához kerüljenek a gyerekek, mivel érzelmileg ő tud jobban gondoskodni róluk. Ez azért érdekes, mert a vélemény szerint én, és jelenlegi párom az egyéni vizsgálat alapján sokkal alkalmasabb szülői hátteret tudunk nyújtani a gyerekeknek, a másik oldal instabilabb érzelmi, és értelmi képességeket vázolt fel, ennek ellenére, mégis az a döntés született, hogy nem én, és a jelenlegi párom az alkalmas a szülői pozíció betöltésére. Azt tudni kell, hogy mint az óvoda, mint az iskola korrupt volt, és olyan jellemzést írtak rólam, ami nem felel meg a valóságnak, és a helyi gyámügy is édesapát tartja a megfelelő szülőnek. Én nevelem a gyerekeket születésüktől fogva, és érdekes módon édesapának addig nem kellettek a gyerekek, amíg én nem adtam be a keresetet gyermektartás végett. Mivel előtte évekig egy vasat nem fizetett. Mihelyest "kellene", egyből beadta ellenem az ellen keresetet, megspékelve egy gyermekelhelyezési perrel. A kérdésem egyszerű; lelkileg készüljek fel, hogy elveszítem a gyerekeimet? Jelenleg párommal egy családi házban élünk, nincsenek anyagi gondjaink, dolgozunk mindketten, és a párom érezhetően is jobb apa, mint az "édes"... Nem drogozunk, nem iszunk, nincs káros szenvedélyünk, és mégis?! Köszönöm szépen a válaszokat.
"nincsenek anyagi gondjaink, dolgozunk mindketten, "
Mert az apa nem?
"párom érezhetően is jobb apa, mint az "édes"..."
Mégsem öt választottad gyerekeid apjának.
Az fog dönteni, hol van jobb helye a gyerekeknek. Ennyi.
Ez akár az apánál is lehet.
"igazságügyi szakértő azt preferálja, hogy az édesapához kerüljenek a gyerekek"
"mint az óvoda, mint az iskola korrupt volt"
"a helyi gyámügy is édesapát tartja a megfelelő szülőnek"
"az a döntés született, hogy nem én, és a jelenlegi párom az alkalmas a szülői pozíció betöltésére"
A leírtak alapján mégis, hogyan dönthetett volna másképpen egy bíró??
Amúgy 90%-ban mindig az anyának ítélik a gyerekeket. Az normális szerinted??
Most te fogsz gyerektartást fizetni 20 évig kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!