Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láthatási kérdés! El tudom valahogy érni, hogy éjszakára ne kelljen odaadnom a gyerekeimet? Van valami mód?
Nézd, az exednek van új élete, amihez neked már semmi közöd. Én is elváltam, és lett új kapcsolatom, együtt élünk, és (szerencsére) az exemnek semmi beleszólása nincs abba, hogy én kivel élek és így a gyerekem kivel van egy fedél alatt. Szép is lenne, ha az ex beleszólhatna!
Neked fordított helyzetben hogy esne, ha az exed közölné, hogy ha új kapcsolatod lesz, nem tarthatja a gyereked a kapcsolatot az új pároddal?
Fordulhatsz birosaghoz, de az hosszadalmas folyamat lenne, plane, ha komoly indok nincs, csak az, h a volt ferjed az uj nojehez viszi a gyerekeket.
Teljesen aterzem a helyzeted, a bunko valaszadokkal ne torodj (biztos ok is az "uj no" statuszban vannak es persze fingjuk nincs arrol, h milyen erzes, ha a gyerekednek egy olyan ertekrenddel kell talalkoznia, amivel Te nem ertesz egyet).
"milyen erzes, ha a gyerekednek egy olyan ertekrenddel kell talalkoznia, amivel Te nem ertesz egyet"
A gyerekem az iskolában is olyan értékrenddel találkozik, amivel én nem értek egyet, mégsem hisztizek miatta. Ez az élet rendje, meg kell tanulni alkalmazkodni a világhoz.
Amúgy az 1. válaszadó vagyok, elvált nőként és semmi gondom nem volt azzal, ha az exem az "új nőhöz" viszi a gyereket. Ha olyan aggályos lenne a személye, akkor viszont mélyen magamba néznék, hogy hogy tudtam összekötni az életem egy olyan férfival és gyereket szülni neki, aki utánam ilyen nőt választ.
Epp itt az ideje sajat agyaban aludni a fiadnak kulonben serult agybavizelo gyerek lesz belole.
Kulon agy alap a nevelesben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!