Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló anyukák, miből élnek?
Kedves megszólítottak!
Akik egy jövedelemből élnek, tartanak fent albérletet, gyerek(ek)et nevelnek, ti miből éltek? Mit dolgoztok és mennyit kerestek?
Én válás előtt vagyok, és nagyon úgy néz ki, hogy egyedül nem fogok tudni kifizetni egy albérletet, plusz rezsi, plusz étkezés stb. Óvodás kisfiam van. Az albérletek felénk 120-130 ezertől kezdődnek.
Nem tudom hogyan fogok tudni megélni.
Kisgyerekes nőt soha, sehova sem fognak felvenni, max. wc pucolónak, bejelentés nèlkül.
És valahol igazuk is van, én is ìgy csinálnám.
Lehet találni jó állást, bár én már szülés előtt is ott dolgoztam, visszavettek és maradtam is miután ketten maradtunk a gyerekkel
Saját lakasban laktunk nem albérlet, itt viszont még sokáig hitelt kellett fizetni
Fizetés, az a pár Ft családi pótlék és 25k gyerektartas Szűken éltünk jó darabig, aztán hitel kifutott Azóta nincsenek anyagi gondjaim
Már eljottem azóta mert elkoltoztunk de egy nagy epitoipari cégnél voltam marketinges
Közgazdász vegzettsegem van amúgy
Igen köszönöm, sajnos tudom :(
Ezért is félek a válástól, nem számítok sok gyerektartásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!