Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Egyedülálló anyukák, miből élnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló anyukák, miből élnek?

Figyelt kérdés

Kedves megszólítottak!

Akik egy jövedelemből élnek, tartanak fent albérletet, gyerek(ek)et nevelnek, ti miből éltek? Mit dolgoztok és mennyit kerestek?

Én válás előtt vagyok, és nagyon úgy néz ki, hogy egyedül nem fogok tudni kifizetni egy albérletet, plusz rezsi, plusz étkezés stb. Óvodás kisfiam van. Az albérletek felénk 120-130 ezertől kezdődnek.

Nem tudom hogyan fogok tudni megélni.

2023. jún. 30. 21:34
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, az nagyon karcsú fizu egyedülállónak :(

Milyen lehetőségeid vannak? Másik állás? Szülőkhöz költözés?

2023. jún. 30. 23:14
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Én gyárba voltam művezető...így egész jó volt a fizetés + gyerektartás 30ezer. Albi 130 plusz rezsi volt.

Most már kinn dolgozom illetve kinn élünk.

Nem egyszerű...260ból jó szűkössen lehet kijönni. :/ ha ki lehet még.

2023. júl. 1. 00:24
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Munkahely váltás? Én GYED-ről másik helyre mentem dolgozni, mert akkori állasomnál a kiemelkedő hónapokban kaptam 220-at.

Most meg 300 alap + jutalék + éves bónusz. És nem takargattam, hogy gyedről mennék hozzájuk.

2023. júl. 1. 03:38
 14/28 anonim ***** válasza:
65%
Kb. a dupláját keresem ennek és örökölt lakásom van. Váláskor így az exem költözött ki. Két kiskamasz gyerekem van, home office-ból dolgozom. Lett párom kb. egy évre rá, de sajnos az csak két évig tartott, most van újabb, neki is vannak gyerekei, nemrég költöztünk össze, úgyhogy majd most minden kiderül :)
2023. júl. 1. 05:19
 15/28 anonim ***** válasza:
0%
Sehogy, beadtam a zaciba a kölyköt.
2023. júl. 1. 16:07
 16/28 anonim ***** válasza:
44%
15 anyád téged is berakott?
2023. júl. 1. 17:55
 17/28 A kérdező kommentje:
13-as! Pont ezért tettem fel a kérdést, hig, hogy egyedülálló mit dolgozik, hig, hogy albérlet mellett megéljen. Te mit dolgozol?
2023. júl. 1. 18:35
 18/28 anonim ***** válasza:
51%
#15-ös, engem normálisan felneveltek, sőt még most is támogatnak ìgy 40 felett!
2023. júl. 1. 18:38
 19/28 A kérdező kommentje:
Illetve másoktól is szívesen olvasnám konkrétan mit dolgoznak. Nem tudom más munkakörökben mennyi a fizetés. Hajlandó lennék tanulni is.
2023. júl. 1. 18:40
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Én logisztikai asszisztens voltam multinál. (Ranglétra legalja)

Gyed alatt elkezdtem járni állásinterjúkra. Úgy 2 hónap alatt találtam is olyat ahol családias a légkör, magasabb a fizu, és rugalmasak az ember ügyeit illetően. Nem pályáztam semmi extrém dolgot meg sima adminisztráció ez is. Annyi hogy az angolom elkezdtem felfrissíteni, mert sok helyre kérték és azért befigyelt egy interjú lehetőség. A mostani helyemen kérik az angolt de azért mert néha angolul jönnek az utasítások. Aktívan használni itt sem kell. Pl gyakorlásként mindig magyarul és angolul is válaszoltam a levélre, hogy lassák valamit azért tudok. Közben volt időm átgondolni, utanána járni, mit hogy fejezzünk ki, így frissült a tudásom írásos kommunikációban.

2023. júl. 1. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!