Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért itélik el jobban az emberek ha valaki 10 év után válik, mintha valaki 10 év után szakít a párjával?
Mert ott az egyik csúnyán átverte a másikat mivel örök hűség meg stb t ígért.
Az együtt élők nem is tesznek egymás felé ilyen kijelentéseket. Mindenki saját felelőssége hogy elcsesz e vkire 10 évet vagy nem.
De házasságban kemény átverés gyerekkel ezt csinálni a másikkal.
#3, #4, senki nem úgy köt házasságot, hogy 10 évre szól. De ha valami történik és az egyik már nem szeretné az életét a házastársaval leélni, akkor maradjon vele csak azért, mert megígérte?
Én nem mondom, hogy nem vagyok hibás semmiben, de egy dologban biztos vagyok. Ha abban a házasságban maradtam volna, amiből végül kiléptem, már vagy beteg lennék, vagy halott. De a házasság első 10 éve jó volt.
És tudod mit mondott? Pont azt, amit te írtál. Hogy átvertem, mert azt ígértem,hogy örökre vele maradok. Mert szerinte vele kellett volna maradnom annak ellenére, amiket elkövetett ellenem. Szerintem meg nem.
Egy kapcsolatban, akár házasság, akár együttélés, az az alap, hogy mindketten a másikkal akarnak élni. Ha az egyik már nem így gondolja, az hadd menjen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!