Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ez nem kérdés, hogy válásért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem kérdés, hogy válásért kiált?

Figyelt kérdés
Mind teendőkben, mindcodafigyelésben, mind anyagiakban én müködtetem a családot. Az èn fizumból megy a rezsi, gyerekek minden dolga, minden szórakozás és az ételek fele, az övéből a hobbijai, az autó, benzin, amit ő használ, és a takarékszámlái, amihez csak ő fér hozzá. Beszélgetés, szakember megvolt, nem segít. Ha kérek pénzt, segítséget, akkor én pishkálom őt szerinte. Szexben is csak magát szolgálja ki, én le vagyok tojva. A lakhatás nehéz lenne, csak budapesti albérletre futná a fél házunk árából, két gyereket nem szívesen szolgáltatnék ki a nincstelenségbe. Hogy tudnék válni? Ilyen helyzetben csak az marad ugye?

#nőicsaládfenntartó #Xarházasság
2023. jún. 15. 00:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
69%

Huhh milyen mocskos férgek vannak🤢

Kérdező és 1-es:ott üssétek őket, ahol legjobban fáj!

Sok sikert!

2023. jún. 15. 05:56
 12/15 NTBS ***** válasza:
100%

Egyértelműen válni kell.

De miért szültek 2 gyereket neki.

2023. jún. 15. 07:21
 13/15 anonim ***** válasza:
89%
Már negyedéért is válni kell!Itt ez nem kérdés.
2023. jún. 15. 08:54
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
En is azon csodalkozom, hogy ez miert 2 gyerek utan derult ki? Ezek a szemelyisegjegyek korabban is meg kellett legyenek, csak szemet hunytal felettuk a szent cel erdekeben? Spermadonort lehet maskepp is szerezni, ha egyedul akarsz gyerekeket nevelni.
2023. jún. 15. 09:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát ha megkérdezed akkor kérdés.
2023. jún. 15. 11:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!