Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így hogy váljak?
49 Kedves kérdező, szerintem itt nagyon kevesen vannak,,akik mások nyomorán élvezkednek. Sőt, mivel kisgyerekek is bele vannak vonódva ebbe a történetbe, a nagy többség inkább tényleg hasznos tanácsot adna, ha tudna.
Rosszul érzed magad ebben a kapcsolatban. Tedd fel magadnak a kérdést: megéri így élni? Az élet szerintem sokkal többet ér annál, hogy elhamarkodottan igennel válaszoljunk. Amennyiben maradsz, a gyerekeknek is nehezebb lesz,folyamatosan ki lesznek téve a köztetek lévő csatározások okozta lelki traumáknak.
Szóval törj ki ebből a helyzetből, amilyen gyorsan csak tudsz. Nyílván az ördög a részletekben rejlik. A férjeddel viszont meg kell állapodnod, akár úgy, hogy bizonyos dolgokban engedsz neki.
Amiről írsz, hidd el átéltem. Gyerekem anyjával gyűlöljuk egymást, nem is beszélünk már évek óta. De ismerem a másik oldalt is: 11 éve élek /vagyok együtt egy fantasztikus nővel! Nem és nem érdemes boldogtalanul tengodni egy kapcsolatban /házasságban!Gyakorlatilag az egészséged mehet rá!
Kérdező, én értelek, ebben vagyok. Egy lelkileg lassan kiszipolyozó házasságban. Kifelé nálunk minden tökéletes ,a férjem a kedves udvarias laza vicces, senki nem hiszi el róla, hogy ha magunk vagyunk akkor kritizàl veszekszik manipulálni akar és olyan érzelmi hullámvasút vele az élet hogy teljesen kimerülök.
Én most tervezem meg hogy szétköltözünk. Hiába keresünk viszonylag jól, az albérlet árak és a megélhetés nagyon drága lett. Emiatt 1 gyerekkel óvatosabb vagyok, de a cél az h menjek mert látom H a gyerek is sérül egy ilyen beteg kapcsolat mellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!