Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Váljak, vagy ne?
24 éves nő vagyok, van egy férjem aki 32 éves. 8 éve vagyunk együtt, egy majdnem 2 éve házasok vagyunk. Van egy kisfiúnk, aki másfél éves.
A férjem jó anyagi helyzetű férfi, én átlagos családból származom. Tanultam, dolgoztam. Szóval teljesen átlagos ember vagyok, de a fizetésem az övének kb az 1/3 része volt.
A családja évek óta lenéz és nincstelennek tartanak. A ház sem közös, vagyonközösségi szerződést is írattak velünk. A családja sokat bánt és a férjem nem véd meg. Kisfiamra is tettek már megjegyzéseket, hogy milyen a haja, stb. A férjem akkor sem szólt semmit.
A férjem sokat dolgozik, ha itthon van, a wc-be menekül telefonozni, vagy youtubeozik a gyerekkel, hogy lekösse és ne kelljen aktívan játszani.
Háztartásban nem segít.
Szerettem volna néhanyszor kicsit leülni, beszélgetni, hogy törődjünk egymással, de csak annyit kérdezett: "én miről beszélgessek veled?"
Talán jobb lenne elválni, de még kicsi a gyerek és egyedül nem tudnék ilyen színvolanol élni és ennyi mindent megadni a gyereknek.
Ti mit tennétek a helyemben?
Nem véd meg, butának tart, a gyerekével nem foglalkozik és te csak a pénzt nézed????
Ha meg olyan fontos, akkor a gyerektartást fizesse! Te szépen válj el tőle, mert a gyereked abban fog felnőni, hogy téged az anyját az apja és a pereputya semmibe nézi. Azt akarod?
Ha idősebb lesz a kicsi mehet bölcsibe te meg dolgozni. És idővel akad olyan férfi, aki az ellenkezője lesz annak a majomnak, akivel együtt vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!