Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fúr a volt férjem? Miért nem érti meg, hogy ezzel csak a gyereknek tesz rosszat?
Figyelt kérdés
20 évig éltünk együtt, én hagytam el, mert egyszerűen már nem bírtunk együtt élni. Állandóan lelki terror volt, sosem volt jó semmi, amit csináltunk. Azt hitte az ex, hogy nem fogok tudni megállni a lábamon. De sikerült, szépen csordogál az életem. Lett egy párom, akivel nem élünk még együtt, de nagyon szeretjük egymást és a gyerekkel is jól kijön. 13 éves a fiunk. Újabban nem akar az apjához menni, mert állandóan piszkálja, egyik szavával azt mondja, nem érdekli, megy e a gyerek, következőnek meg naponta lecseszi, miért nem megy. Engem is állandóan fúr a gyerek előtt, mindent lefikáz, amit csinálok vagy veszek. Utólag mondja el a gyerek. Nem értem, mi jó neki ebben, hiszen én sosem ekéztem a gyerek előtt.2023. márc. 3. 10:07
11/19 anonim válasza:
7
Az az egyesek valszeg egy incel pasi.
12/19 A kérdező kommentje:
És akkor mit tegyek? Elég, ha sokat beszélgetünk a fiammal, biztosítom róla, hogy szeretem és mindenben mellette állok?
2023. márc. 3. 13:19
13/19 anonim válasza:
Nálam forditot a helyzet az exfeleségem két éve lépet le 28 évi házaság után.
A gyerekek nem akarnak vele találkozni amiota elment néha irnak egymásnak pár sort enyi a kapcsolatuk egymásal.
A válásig még mi is irtunk egymásnak probáltam meg győzni,hogy kezdjük újra de természetesen elutasitot.
Mindenért engem hibáztatot a gyerekeket is én hangolom ellene és ezért nem akarnak vele találkozni.
Természetesen ez nem igaz a gyerekek már felnötek ez a saját döntésük.
Ők is azért haragszanak rá amiért és ahogyan itt hagyott benünket az új párjával sem akarnak találkozni nem akarják megismerni.
Most március végén lessz a kisebbik fiam esküvöje kiváncsi leszek rá,hogy eljön-e.
14/19 anonim válasza:
A jelek szerint egy sz@r alak, azert. Lehet, hogy neki is baja van, de nincs joga masok eletet tonkretenni azert.
15/19 anonim válasza:
Haha ugyanez csak nálunk a volt feleség műveli ezt.
16/19 A kérdező kommentje:
#15 és mit tudsz tenni ellene?
2023. márc. 5. 08:00
17/19 anonim válasza:
Nevetünk rajta, és most már mindenki.Egyaltalna nem kell felvenni amit mond/csinál. Ignoralni kell amennyire csak lehet. Nálunk bevallni látszik.
18/19 anonim válasza:
Nem értem mi nem érthető ezen. Ezért váltál el tőle. A gyerek érdeke a gyerek érdeke. A te érdeked, hogy nyugtod legyen. Ezt kell valahogy felfognod. Nyugodtan lehetsz nagyon önző és takaríthatod el az útból a szemetet. A gyerek majd kezeli a helyzetet.
19/19 anonim válasza:
6: Igen.
Energiaforrásnak akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!