Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tényleg rosszat tesz a házassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg rosszat tesz a házasságnak, ha a férfi is kiveszi a részét a gyereknevelésből és a házimunkából?

Figyelt kérdés
2013. jún. 4. 17:58
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
97%
Nem, az enyém is ezt csinálja aztán jól érzi magát, meg a kapcsolatunk is jó. Miért kérdezed ezt?
2013. jún. 4. 18:00
 2/26 anonim ***** válasza:
98%
Bár nem élek házasságban, de úgy gondolom, hogy az tesz rosszat a házasságnak, hogy amellett, hogy mindkét fél dolgozik, a gyereknevelés és a házimunka egyedül a nő nyakába szakad.
2013. jún. 4. 18:04
 3/26 anonim ***** válasza:
92%

Mi a nyavalyáért tenne rosszat?! Ellenkezőleg, hagyjuk már a régi sztereotípiákat, hogy a férfi vadászik, a nő meg addig rendben tartja a barlangot...

A férfi papucs, ha takarít, a nő viszont, ha ugyanezt csinálja, akkor jó feleség?...

2013. jún. 4. 18:04
 4/26 anonim ***** válasza:
98%

Ez mekkora baromság már?

A legtöbb nő ugyanúgy gyarapítja a család bevételét, akkor a napi munka után még egy az egyben rá háruljon a házimunka és a gyereknevelés is???

Az én volt férjem is többek között ezért került lapátra, nem az volt a fő baj, hogy én tartottam el a családot és ő a minimálbérét magára költötte, hanem hogy az apai teendői annyiban kimerültek, hogy a gyerekek nézték ahogy apu számítógépezik, a házimunkából is kihúzta magát 100%-ban.

2013. jún. 4. 18:07
 5/26 anonim ***** válasza:
0%
Én nem vagyok papucs dehogy házimunkáznék arra ott az asszony persze hogy rossz kivéve a papucsoknál
 6/26 anonim ***** válasza:
97%
Már miért tenne rosszat? Nem tudok elképzelni olyan szituációt, ahol rossz lenne, ha egy apa törődik a saját gyerekével. A ház, lakás pedig az övé is.
 7/26 anonim ***** válasza:
1%
a gyereknevelés a nő dolga a nők kezdenek pánikromhamba ha 30évesen még nincsen gyerek
2013. jún. 4. 18:09
 8/26 anonim ***** válasza:
79%

Ezt a férjed próbálja beadni neked? :D

Hát nézd, ha a férfivel folyamatosan birkózni kell, az természetesen elég rövid távon rosszat tesz a kapcsolatnak. Az olyan szintű napi veszekedés, hogy indítsd el a mosógépet és társai nem vezetnek jóra, mert egyre nagyobb dolgokat fogtok egymás fejéhez vágni és kész a válás.

Ilyenkor könnyebbnek tűnhet lenyelni és visszavonulót fújni, de elégedett leszel hosszú távon? Mindig az fog a fejedben járni, hogy neked miért van kevesebb jogod pihenni, miért csak te végzel extra munkát, miért te vagy már megint otthon a beteg gyerekkel és ha nem vagy olyan háziasszony típus, aki ezt szereti csinálni, akkor lassan fel fog őrölni az évek során. Lehet, hogy nem azonnal tesz rosszat, csak 5-10 év múlva, vérmérséklettől függően és akkor kezdesz okokat keresni, hogy miért nem vagy boldog. Ennek ugyan úgy lehet válás a vége, de lehet, hogy soha nem megy rá a házasságod és magad is elhiszed: minden rendben, csak szerintem végig keserű szájízzel fogod csinálni a házimunkát.

2013. jún. 4. 18:10
 9/26 anonim ***** válasza:
23%
Igen, mert nekik kell kinyomni a gyereket, te meg jó esetben még hatvan évesen is tudsz kufircolni, náluk viszont a 45 becsukja a kaput...
2013. jún. 4. 18:11
 10/26 anonim ***** válasza:
94%

ha egy férfi papucs attól, hogy besegít, akkor mi a nő attól, hogy dolgozik?

szerintem csak akkor elvárható egy nőtől, hogy megcsináljon otthon mindent, ha háztartásbeli. mert akkor az a munkája, hogy otthon minden rendben legyen, és a dolgozó férjnek ételt tegyen az asztalra.

de én egyébként rosszul vagyok attól, hogy a mai világban, ha egy nő nem kenyérkereső, akkor lusta szajhának tartják, ellenben ha egy férfi nem segít be otthon, akkor tökös legény, és ha segít, akkor papucs? közös lett a kenyérkereset, szóval a nők levették majdnem a fele feladatát a férfinek (van ahol még többet is) de a férfi nem vesz le semmit a nőéről? ha ez az emancipáció, akkor gratulálok!

az én férjem mindig segített, és nem érzem, hogy kevésbé lenne férfi emiatt. én meg mindig dolgoztam, és én sem vagyok attól kevésbé nő. most kismama vagyok, itthon vagyok, de a férjem ugyanúgy segít, igaz, kevesebbet, azokat csinálja meg, ami nekem nehezemre esik, de azért mást is csinál. rá is szólok olyankor, hogy majd én. hiszen most csak ő dolgozik, így jogos, hogy pihenni akar, én meg megfőzök rá. és mosok rá. ez így igazságos.

2013. jún. 4. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!