Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tényleg rosszat tesz a házassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg rosszat tesz a házasságnak, ha a férfi is kiveszi a részét a gyereknevelésből és a házimunkából?

Figyelt kérdés
2013. jún. 4. 17:58
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg inkább pont az tesz rosszat, ha nem.
2013. jún. 4. 18:22
 12/26 anonim ***** válasza:
1%
Szerintem igen. Utálom a papucsférjeket.
2013. jún. 4. 18:23
 13/26 A kérdező kommentje:

Apósom mondta ma, amikor itt volt és a férjem pelenkázott. Szerinte borítékolható, hogy nem sokára elválunk. Nagyot csalódott a fiában, ő nem ilyen kisfiút akart nevelni belőle hanem FÉRFIT.

Ki is fejtette bővebben, de egy idő után már nem bírtam így inkább kimentem a konyhába.

2013. jún. 4. 18:28
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok.

Hát nézd nálunk is megcsinálja ezeket a férjem, mégse papucs, nem is érzi annak magát. Egy éves a gyerek és szereti az apját mert foglalkozik vele.

2013. jún. 4. 18:31
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

kérdező: apósod nem komlett!!!

aférjedhez meg gratula!!! szerencsére az enyém is ilyen

2013. jún. 4. 18:33
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Max. akkor, ha a férfi úgy lett nevelve, hogy ő a teremtés koronája, és neki nem kell csinálnia otthon semmit, a nőnek meg ki kell szolgálnia.

Ja, és attól nem feltétlen jó a házasság, hogy a nő el van nyomva - attól, hogy csöndben marad, még gondolhat cifrákat a kedves féjéről...

2013. jún. 4. 18:43
 17/26 anonim ***** válasza:
4%

Apósodnak igaza van!

Amúgy egy gyerek ne azért imádja az apját mert pellenkázza és foalkozik vele, hanem azért mert az APJA!!

Az én apám se nem pelenkázott se nem sétáltatott sőt éjszaka sem kelt fel hozzám soha. Anyámmal mégis 34 évet éltek le együtt. És mégis imádott és én is imádtam őt!

2013. jún. 4. 19:06
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Apósod egy beszűkült öreg. Miért ne lenne férfi, attól még, hogy pelenkáz?
2013. jún. 4. 19:08
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
17. És mondd meg, a te történeted miben igazolja azt, hogy kifejezetten rosszat tesz a házasságnak, ha a férfi kiveszi a részét a házimunkából?
2013. jún. 4. 19:10
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, hol élt a kedves após, de pont múlt hétten beszélgettem egy történész ismerősőmmel a régi időkről, és ő azt mondta, hogy minden időben kivették a férfiak a részüket a házimunkába és gyereknevelésbe.

Egyedül a tehetősebb emberek nem alacsonyodtak le ilyen feladatokhoz, de ott a nő is max dirigált a cselédeknek.

A régi időkben a férfiak ugyanúgy ügyletek a gyerekekre, ugyanúgy segítettek az otthoni teendőkben, mert akkor is volt szegénység és csak úgy tudott a család talpon maradni, ha férfi-nő összetartott és segítették egymást.

Én nem tudom mikor, hogyan terjedt el az a sztereotípia, hogy a férfi otthon mer segíteni akkor egy papucs.

2013. jún. 4. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!