Volt már hogy a párotok rólatok rosszat mond a gyereknek?
Hát nálunk ilyen nincs, mivel azert vagyunk együtt, mert tiszteljük egymást.
Ha lenne, elgondolkodnék, van-e értelme folytatni.
Nem tudom nálatok miről lehetett szó. Mi az a "rossz". Csak egy ilyen "anya buta", vagy ennél cifrább dolog.
A gyerekek is képesek amúgy kombinálni. Ezt hozzá kell tennen.
Nálunk én vagyok a szigorúbb és következetesebb. Egyik este hallottam ahogy a párom mondja a gyereknek fekvéskor, hogy most már gyorsan öltözz át pizsibe ,mert jön anyád és ronda világ lesz:D:D Lett volna, mert lassan fél óráig tart mire átöltözik, mert nem győzi az időt húzni hogy ne keljen aludni.
De volt már hogy ,,összemorrantunk" a gyerek előtt. Nem csúnya szavakkal de mondtunk olyat egymásnak amit lehet nem kellett volna.Viszont azt is látta a gyerekünk hogy ezt azért megbeszéljük, kezeljük a felgyülemlett feszültséget és kibékülünk.A konfliktusok kezelését is tanulnia kell, legalább abból is látott valamit.
Rendben van a kapcsolatunk, nem vagyunk a válás határán, álltalában szeretetteli légkör veszi körül a gyerekünket, de vannak rosszabb napok is, mikor épp mindkettőnknek kevesebb a humorérzéke és fáradtabb stb..olyankor van ilyen is igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!