Mit lehet az ellen tenni, hogy a volt férjem engem ócsárol a gyereknek?
Folyamatosan jön olyan dolgokkal az 5 éves lányom, hogy "Apa rosszakat mondott rólad." Minden k-nak elmond, stb. Múltkor amikor megkérdezte tőle, hogy hogy ismerkedtünk össze, azt mondta neki, hogy a sarkon. Hát azért álljon már meg a menet! Nem az utcáról szedett fel, ilyeneket ne állítson, pláne a gyerek előtt, és amikor ezt szóvá teszem neki, még neki áll feljebb.
Próbálom tartani magam, hogy ne balhézzunk a gyerekek, de amikor hülyeségeket állít, akkor nem tudom türtőztetni magam. Próbáltam nagyon sokáig úgy tenni, mintha meg se hallottam volna azt, amit a lányom mond, és elfelejteni, de néha úgy felmérgelem magam. Nemrég is olyat mondott a lányunknak amikor elmentünk sétálni, hogy amikor az öccse született, akkor az orvos után ő fogta meg először a karjában, mert a szülőszobán mindenki tudta, hogy nála sokkal jobb helyen lesz, mint bárki másnál (a "bárki más" alatt engem kell érteni). Folyton bánt és megaláz, a gyerek előtt is beszólogat. Próbálok strucc politikát folytatni, de nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!