Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a lehetőségek ebben a helyzetben,válás esetén?
Az én keresetem 70 ezer ft,itthon vagyok gyes-en 3 gyerekkel,illetve Apukámat gondozom,az ő nyugdíját én veszem fel,ami 210 ezer ft.
A férjem több munkahelyen dolgozik. 300 ezret keres főállásban,mellékállásban edzésre jár 2x a héten,plusz hétvégén egy meccse van,amiért 100 ezret kap. Heti egyszer gyerekeknek tart edzést,amiért 70 ezer körüli összeget kap.
Nagyon sokat dolgozik,amiért becsülöm,ez nagy teher számára,de az utóbbi időben nagyon megromlott a házasságunk. Már be sem fekszik mellém az ágyba,állandóan csesztet,beleköt mindenbe,sosem leszek neki elég jó,bármit is teszek.
Ahogy Apukámhoz áll,aki végstádiumos daganatos,kiveri nálam a biztosítékot.
Tudom,hogy nehéz neki,hisz sokat dolgozik,de egyedülálló anyának érzem magam. Illetve ha éppen nem dolgozik,akkor is kitalál valamit,csak ne kelljen itthon lennie..
Van egy közös lakás hitelünk és még egy lakás,ami szintén közös,azt már törlesztésre került.
Az lenne a kérdésem,ha esetleg szétválnánk,de maradnánk egy fedél alatt,mik a lehetőségek?
Nem főznék,mosnék,takarítanék utána,ha nem muszáj.
Kell-e neki adnom a rezsibe,kajába,ha ő nem adna gyerektartást?
Kérlek az ítélkező kommenteket mellőzzétek,így is eléggé a béka segge alatt vagyok mostanság...Nem igazán találom a kiutat ebből.
Köszönöm
Miért kéne mosnod, főznöd rá? :D
Jobb lenne eladni a lakásokat. Mindenki érdeke ez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!