Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elváltam, de megbántam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elváltam, de megbántam, hogyan lehet ezen még fordítani? Érdemes egyáltalán?

Figyelt kérdés
Néhány éve eljöttem a gyermekeim apjától. Az ok kicsit hosszú, de a lényeg, hogy én csináltam mindent. Ő elment reggel, este hazajött evés, alvás. Sokat nem foglalkozott velünk, közös programra se szeretett eljárni. Mindig csak a munka. Állítólag szeretett, de nem éreztem. Én akartam, hogy jobb legyen. Költözzünk nagyobb lakásba az 1 szobásból stb. Neki minden jó volt úgy ahogy. Akartam, hogy kicsit küzdjön értünk, vagy érezzem hogy fontosak vagyunk így elköltöztünk. Néhányszor írt messengeren, hogy menjünk vissza, de személyesen nem jött.Nem nagyon erőltette, így szép lassan elmaradtunk egymás mellől. Felment társkeresőre, én is.. Azóta van neki és nekem is párom, mégis sokszor sírok. Hiányzik, ürességet érzek évek múltán is. Van hogy párom fekszik melletzem és éjszaka felriadok hirtelen azt hiszem ő van mellettem. Utána meg jön a rossz érzés. Csak várok, hátha újra próbálkozik, de semmi. :( a gyerekeket ha hívom elviszi, magától nemigazán keres minket. Szerintetek mondjam el neki mit érzek? Vagy hagyjam az egészet lehet ez csak nosztalgia? Mikor eljöttem tőle depressziós voltam, igazából csak pihenésre volt szükségem. Így utólag azt érzem. Ki voltam nagyon merülve és nem éreztem a támogatását. A jelenlegi páromon se érzem, hogy túlzottan szeretne. Kicsit kiábrándultam a férfiakból. Azt érzem, ha csak a gyerekek miatt is de együtt kellene lennünk.
2023. febr. 23. 14:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
61%
10) jó penne, ha a rémrendescsalád agyú férfiak is felfognák, hogy a házasság nem egy langyos fosban otthon tespedés nulla erőfeszítéssel 😘
2023. febr. 24. 12:35
 12/15 anonim ***** válasza:
*lenne, nem penne :D
2023. febr. 24. 12:35
 13/15 gyurlaci ***** válasza:

#12. Ja a gyerekszülés utáni bálnává vált, széttaposott kozákcsizmáju szerű muffot még adagolni akaró pitchák szórakoztatása kell az igazi életcélnak lenni. "Hagyd ott a következő lesz az igazi." Hát nem lett. ITT SE!

"lenne, nem penne :D

Ha nem mi lenne? fusili?

2023. máj. 27. 15:12
 14/15 gyurlaci ***** válasza:
Amúgy a pasi járt jól. Éli világát,a hülye pitcha meg éjjelente álmodozik hogy nem is olyan rossz az régen.Csak hát az exférj már ismeri mint a rossz pénzt.
2023. máj. 27. 15:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Eleve gáz a pali, egy gyerekkel is rossz egyszobás lakásban tengődni,hát még többel. Ez neki hogy a fenébe volt elég? Nem csodálom,hogy meguntad.
2024. ápr. 20. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!