Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korábban nem engedtem neki, amikor hajtott rám, bizonyos okokból, de nagyon megbántam, mit tegyek? Lehet egyáltalán esélyem vagy véglegesen elszúrtam?!
Azért sajnos a dolgok nem egyszerűek annyira.. lényeg, hogy ezzel az illetővel (legyen X) egy kertipartyn ismerkedtem meg, amit egy másik illető (legyen Y) rendezett. X és Y nagyon jó haverok.
Y-t fél éve ismertem meg, és egyből megtetszett. Ezt ő is megtudta, és nem voltam számára érdektelen, de mivel nem ismertük egymást elkezdtünk msn-en beszélgetni. Úgy két hete elmentem a partyra azzal a szándékkal, hogy közelebb kerülök hozzá.
Ámde X közbelépett. Nagyon jól eldumáltunk és röhögtünk. Amikor sötétedett, és hátul volt dolgom a kertben, elkísért, és kézen fogva mentünk. A kert végében átölelt szorosan, és meg akart csókolni (nekem eléggé erőteljesen úgy tűnt), de nem engedtem neki, pontosan Y miatt, nem akartam keverni már megint. Mikor visszamentünk a többiekhez, a kezemet továbbra sem engedte el, és mellém is ült, táncolni is hívott, de nem akartam menni. Nem akartam, hogy bármi is történjen köztünk egyelőre, amit mindmáig nem értek, hiszen ez a srác is nagyon helyes és az esetem. Ezután nem igazán vettem tudomást róla, majd ő átült máshova és utána nem is beszélgettünk. (ami érthető tekintve a viselkedésemet)
Most, a buli után kiderült, hogy a többiek amikor említették a nevemet, nem tudta, hogy ki vagyok -.-" Szerintem csak megsértődött, de megértem miért.. szóval facebookon bejelöltem, vissza is igazolt.
Arra gondoltam, hogy az iwiwet ugyan nem használom, de csinálok egy-két igazán jó képet, felteszem iwiwre és ott is bejelölöm, és megvárom, hátha felvesz msn-re.. ha nem, akkor felvegyem én? Próbáljam meg tisztázni vele és bocsánatot kérni, beszélgetni vele?!
Egyik este villámcsapásként ért a felismerés, hogy mekkora idióta vagyok, várok Y-ra, hátha netalántán történik valami, ahelyett, hogy megragadtam volna a lehetőségemet :/ Ahogy ránézek X-re, a képeire, csak az jut eszembe, hogy hogy a francba lehettem ekkora barom ?! Pedig tényleg úgy tűnt, mint aki akar valamit, és nem csak egy bulin keverést... mit tegyek? :(
én: egy hülye 17/L
X: 18/F
Y: 17/F
kedvem sincs elolvasni ezér az x y dolog miatt.
most mér ugyse tudja senki hogy tevagy .
na mind1 nem fogom elolvasni
sztem máse fogja
Bocs hogy segítséget kértem és hosszúra sikerült, tényleg most aztán beledöglesz.
Hülye p.öcs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!