Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felejtsem el véglegesen?
Már 3-nak teszem fekl ezt a kérdést,mert vannak fejlemények :(
Itt az előző: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Na szerintem ennyi idő elég ahhoz,hogy visszaírjon ha akar =/ Jó,hogy nem láttam még a lányt csak képről,de már abból az 5 mondatból is többre néztem mint azt akit ismerek 3 éve =/
Szóval lényegében elb@sztam azzal,hogy elmondtam neki nem cigizek,meg nem iszok ?
Vagy csak ő hitte azt,hogy engem látott,de végig azt a másikkal kevert össze és az tetszett meg neki (egy gyerek akire azt hitte,hogy én vagyok) és miután rájött,hogy nem én vagyok az ink nem is akar megismerni ?
elolvastam mind.
én mikor nem válaszoltam egy levélre, akkor az azért volt mert nem akartam a sráctól semmit... sajnálom :((
De az előző levelében tökre levágtam,hogy nem vagyok közömbös,mert már látott=/
De nem mondtam neki semmit amitől így venneém a kedvét és ez 100%.
Az egyetlen amit mondtam az ez,h no cigi,no alkohol,meg,hogy nem én voltam a vonaton,ja és felejtse el azt akit látott :) :(:(:(
Nem írtam,mer tnem merek.
Félek,hogy nem is akar semmit és csak beégek :(
eEzért kérdezem itt,hogy mit tegyek ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!