Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintettek gaz, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintettek gaz, ha egy pasival szakitottam, ra ugy 2 hetre ujbol osszejottem vele es utanna ujbol szakitottam, de most veglegesen?

Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 15:18
 1/8 anonim ***** válasza:
gáz. és akkor mi van?
2010. jan. 9. 15:19
 2/8 anonim ***** válasza:
nem. mérlenne gáz?
2010. jan. 9. 15:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, gáz. Ha döntesz, úgy dönts, hogy azt komolyan is gondolod.

Viszont...miben befolyásol, hogy tök ismeretlen emberek azt mondják, h gáz, vagy nem gáz. Egyrészt már megtörtént, ergo túl sokat nem tudsz változtatni rajta. Másrészt pedig ha teszel vmit, ne mások véleménye befolyásoljon! (Esetleg a nagyon közeli barátaid, vagy családtagjaid véleményére adj!)

2010. jan. 9. 15:24
 4/8 anonim ***** válasza:

Mi a fenének jössz össze egyáltalán vele, ha 2 hét múlva szakítasz? :D és mi a fenének szakítasz vele, ha 2 hét után újból összejöttetek?

Atyaúristen...

2010. jan. 9. 15:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Miért lenne gáz?
2010. jan. 9. 15:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Te vagy gáz.
2010. jan. 9. 15:46
 7/8 anonim ***** válasza:

O_O Hááááát...

Annyiban talán, hogy játszadozol a fiúval és környezetedben lehet, hogy sokan emiatt most úgy hívnak, hogy "ribi, k*rva" stb. (mondjuk ezekre ne figyelj, ha alapvetően nem volt sok pasid eddig vagy máskor nem csináltál ilyet. Ha mégis, kezdj el gondolkozni kicsit).

Amúgy nem tartom én sem gáznak. Nem tudom, hány éves vagy, de biztos kamasz, ilyenkor még próbálkozik az ember. De túlzásba ne vidd.

2010. jan. 9. 16:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Koxi a valaszodat.Amugy 16 vagyok es az esett kb egy es fel eve volt,de a lelkiismeretem megse hagy nyugodni . O volt az elso es azota mas nem is volt....:)
2010. jan. 9. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!