Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elváltam, de megbántam, hogyan lehet ezen még fordítani?
Érdemes egyáltalán?
Figyelt kérdés
Néhány éve eljöttem a gyermekeim apjától. Az ok kicsit hosszú, de a lényeg, hogy én csináltam mindent. Ő elment reggel, este hazajött evés, alvás. Sokat nem foglalkozott velünk, közös programra se szeretett eljárni. Mindig csak a munka. Állítólag szeretett, de nem éreztem. Én akartam, hogy jobb legyen. Költözzünk nagyobb lakásba az 1 szobásból stb. Neki minden jó volt úgy ahogy. Akartam, hogy kicsit küzdjön értünk, vagy érezzem hogy fontosak vagyunk így elköltöztünk. Néhányszor írt messengeren, hogy menjünk vissza, de személyesen nem jött.Nem nagyon erőltette, így szép lassan elmaradtunk egymás mellől. Felment társkeresőre, én is.. Azóta van neki és nekem is párom, mégis sokszor sírok. Hiányzik, ürességet érzek évek múltán is. Van hogy párom fekszik melletzem és éjszaka felriadok hirtelen azt hiszem ő van mellettem. Utána meg jön a rossz érzés. Csak várok, hátha újra próbálkozik, de semmi. :( a gyerekeket ha hívom elviszi, magától nemigazán keres minket. Szerintetek mondjam el neki mit érzek? Vagy hagyjam az egészet lehet ez csak nosztalgia? Mikor eljöttem tőle depressziós voltam, igazából csak pihenésre volt szükségem. Így utólag azt érzem. Ki voltam nagyon merülve és nem éreztem a támogatását. A jelenlegi páromon se érzem, hogy túlzottan szeretne. Kicsit kiábrándultam a férfiakból. Azt érzem, ha csak a gyerekek miatt is de együtt kellene lennünk.
"A gyerekeket ha hívom elviszi, magától nemigazán keres minket."
Mármint a saját gyerekeit ennyire lesz.rja. És te még visszamennél hozzá. Nem szeretnék bántó lenni, úgyhogy csak annyit írok, hogy NE.
2023. febr. 23. 14:52
2/15 anonim válasza:
Na most érdemes megnézni a férfi szempontjából is a dolgokat. Nekem a párom külföldön dolgozott és havonta 1-szer jött haza. Keveset volt velünk, viszont ez kellett ahhoz, hogy normálisan meg tudjunk élni. Mit dolgozott? Egy 12 órás műszak után, ha betoppant este 9-kor ez teljesen érthető hozzáállás. Persze lehet azt csinálni, hogy még éjfélig mondjuk rád koncentrál, hogy 4-5 órákat aludjon, aztán fél év múlva összeesik a munkahelyén.
2023. febr. 23. 14:53
3/15 A kérdező kommentje:
Nem az hogy leszarja, csak megvárja hogy mi keressük. Nem dolgozott 12 órát. Normál munkaideje volt neki is én nekem is. Csak míg én a gyerekekkel töltölttem szívesen a szabadidőmet, aktívan addig ő inkább otthon maradt, vagy plusz munkát vállalt arra az időre. Külön kasszán voltunk, így nem igaz az, hogy értünk dolgozott volna. Általában elment az ő pénze a saját dolgaira, bevásárlásra. Az enyém az összes többire.
2023. febr. 23. 15:11
4/15 anonim válasza:
Hát... Szerintem csak azért érzed ezt, mert az új pároddal nem olyan jó a kapcsolat. Amit leírtál, az alapján nem csoda, hogy elváltál.
2023. febr. 23. 16:47
5/15 anonim válasza:
Jesszus, minek ? Ugyanaz lenne. Elköltözöl gyerekkel együtt ő meg arran nem veszi a fáradtságotl, hogy legalább utánatok menjen. Ha nem lenne messenger, még egy üzenetet se kaptál volna tőle. Ez szánalmas.
Valószínűleg jó volt ez így neki, csak szakítani nehéz lett volna, de ha már igy alakult akkor elvolt vele
2023. febr. 23. 16:50
6/15 anonim válasza:
Nem érdekled őt mint nő. Ha akart volna, keresett volna, foglalkozott volna veled. Ha elvaltal, oka volt es ez most is ugyanugy fennall. Ne tancolj vissza.
2023. febr. 23. 17:33
7/15 anonim válasza:
"Akartam, hogy kicsit küzdjön értünk, vagy érezzem hogy fontosak vagyunk így elköltöztünk" szóval azért hagytad ott, mert azt akartad, hogy visszasírjon? Ez olyan mint 19-re lapot húzni. Emiatt érzed azt amit érzel. Így nem lehet lezárni egy kapcsolatot, mert feldolgozatlan maradt. Neked is és neki is. Mit érezhet szerencsétlen csávó.
2023. febr. 23. 20:22
8/15 anonim válasza:
A pasi korábban sem erőltette meg magát. A gyerekei sem hiányoznak neki. Külön kasszán is plusz munkát vállalt, csak hogy ne veletek kelljen lógnia. Elvolt melletted, de nem hiányzol neki a teljes élethez. Ezek az okok, hogy miért NE KERESD TÖBBÉ.
A jelenlegi pasid is érdekes téma. Mellette egy másik lúzer után vágyakozol, nem tesz boldoggá. Szakíts és keresd meg azt, aki te vagy és amilyen pasira valóban szükséged van. A rossz és a rosszabb nem választás.
2023. febr. 24. 11:23
9/15 anonim válasza:
"Akartam, hogy kicsit küzdjön értünk, vagy érezzem hogy fontosak vagyunk így elköltöztünk."
Az ilyen játszmáknak semmi értelme, pláne ha rángatjuk vele a gyerekeket is. Annyi haszna volt, hogy legalább kiderült, mennyire vagytok fontosak neki (minimálisan). Érthetetlen, hogy tudnál vele közös jövőt elképzelni.
2023. febr. 24. 11:25
10/15 gyurlaci válasza:
Jó lenne hogy a szexésnyújork agyú nők is felfognák hogy a férfi nem egy szórakoztató központ. :-))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!