Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre mit reagálnátok?
Az utóbbi kb 6 hónapban nagyon hullámvölgyes a házasságunk. A férjem (barátai szerint saját magával sincs rendben, pszichológus kell neki, ezért a viselkedésèt ne vegyem magamra,mert szeret minket) viselkedése kicsapja a biztosítèkot. 24-èn reggel úgy ébredt, hogy a fáj a torka és nem érzi jól magát. Mondtam neki, hogy felőlem feküdhet egész nap,de a 2,5mèteres fát tegye a tartóba. A kisebb gyerekünk ébredése után átvittem a nagyszülőkhöz,hogy nyugalomban tudjak estére előkészülni. Amikor elindultam szóltam a nagyobbik fiamnak,hogy segítsen az apjának (14 éves) Mire hazaèrtem a fiam egyedül várt otthon,mert az apjának amikor szólt, hogy segítsen neki betenni a fát a tartóba közölte vele: lelèptem,hagyjatok a karácsonyi nyavalygásotokkal,ne hívjatok! Ott voltam délután 3 körül fa nélkül 2 gyerekkel. Próbáltunk faragni belőle,de olyan vastag volt,hogy nem sikerült normálisan, így egy barátunkat kellett ugrasztanom. Így lett karácsonyfánk. Szegény fiunk annyira haragszik az apjára, hogy látni se bírja. Apuka Szenteste 9-kor jött haza ,de mi a szüleimnèl voltunk és azóta is ő van megsértődve,hogy amikor ő hazaèrt nem voltunk itthon. Itthon tombolt gondolom,mert eltörte a seprűt+ még vmi műanyag dolgot,mert a földön darabokat találtam. Most rám azért morog,mert szerinte a nagyobb fiunkat ellene hangolom,mert rá se akar nézni és köszönni se hajlandó neki. Bocsánatot persze nem kért. Nem érti,hogy kamasz gyerek, magától is tudja,hogy ez paraszt viselkedés volt+ látta rajtam,hogy teljesen kicsinált szombat este. Azóta én sem szólok hozzá,mert nem tudom ezen túl tenni magam, hogy a torokfájása miatt képes volt itt hagyni Szenteste minket fa nélkül. Elment aludni a hegyünkre. Ti mit tennètek?
Az utóbbi időben nem ez volt az első ilyen bunkó húzása.
Itt nem hiszem, hogy a torokfájás a legnagyobb probléma.
Az biztos, hogy pszichológus kell neki, illetve az is, hogy ő maga neki álljon változtatni.
Állítsd választás elé. Vagy változtat és kezeli magát, vagy elváltok.
Lehet hogy van valakije és esetleg vele találkozott.
Szerintem is beszélj vele, ha nem tud változni jó irányba akkor sajnos véget fog érni a kapcsolatotok, mond meg ezt neki de csak ha ketten vagytok.
Nekem nő nem fordult meg a fejemben egyébként+ az az igazság, hogy meglestem a hegyen van-e és ott volt.
Nagyon kiborít. Első körben az a legjobban,ahogy a fiunkkal viselkedett és hogy rá ha és haragszik azóta is,mert nem áll vele szóba és nem érti az okát!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!