Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esély megmenteni ezt a házasságot?
Hogy ne gondold, hogy harmadik személy miatt váltok?
Megoszt veled dolgokat, hiszen gyereketek van?
És nem akarja újrakezdeni, mert nem akar újra csalódni?
Tőle kellene konkrétan megkerdezni.
Ha nem akar már semmit, akkor miért akar újra jóban lenni és miért írt napokig, meg miért hangsúlyozta, hogy nincs senkije?
Egofényezésből, vagy mert kell neki egy lelki szemetesláda (azért a figyelemre egy férfitól szüksége van).
Vagy mert tudja, hogy ameddig fenntartja a figyelmedet addig te sem fogsz új nő után nézni (birtoklás). Tipikus se veled, se nélküled kapcsolat. Ennek csak akkor lesz vége, ha valamelyik fél talál egy másik személyt aki felkelti az érdeklődését és továbblép. Addig meg megy a játszmázás.
De mi értelme mentegetni, mikor 5 év alatt eljutottatok a válásig és köznen is többször szakítottatok?
Keressetek olyat, akivel kijöttök
Azért a nőnek sem ártana egy kis önismeret. Veled 5 évet volt együtt és már váltok, de van egy lánya is mástól van aki meg 8 éves.
Sajnos lehet én is ilyen típus vagyok. Egy idő után kiégek egy kapcsolatban :(
Nem akar veled élni, de azért a markában tartana. Szabadulj meg tőle.
N
"beadtam a válást" ... "kihúzta belőlem, hogy én még szeretem"
Most mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!