Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen házasságot rendbe lehet hozni, van rá esély (akár minimális)?
15 éve együtt, mi voltunk egymásnak az elsők, együtt végeztük az egyetemet, egyetem óta együtt lakunk.
4 éve vagyunk házasok, 2 éves lesz a gyermekünk. Igazából minden a gyerek születése után változott meg, türelmetlenek lettünk egymással, eltávolodtunk. A férj munkahelyet váltott, többet dolgozott, a feleség otthon nehezen bírt egyszerre a házimunkával és a gyerekkel. Sok veszekedés, mostanra a karantén idején teljes elhidegedés, nem is alszunk együtt 3 hete, mert nem bírjuk egymást elviselni.
Jelenleg külön akarunk költözni, hogy kis szünet legyen, már sajnos szeretőink is vannak.
Helyre akarjuk hozni, mert ragaszkodunk egymáshoz és nem akarjuk hogy válás legyen a vége, de nagyon reménytelennek tűnik. Szexuális élet a szeretők miatt nem hiszem hogy valaha fellángolna (nekem nemrég óta van, neki szerintem régebb óta).
Ragaszkodom hozzá, ő is hozzám, de ez már nem működik. Mit kezdjek ezzel? Nem bírjuk elviselni a másikat.
Szerintetek fog segíteni a szünet?
A szünet nem fog segíteni.
Elöször tán tisztázza tök, hogy megpróbálják újraépíteni a családot. ( Abba is lehet szerelmes az ember, átestem ilyenen).
A szeretőjét még ki kell rúgni gyorsan, mert a házasság nem tszcs.
Mi minden este, kedvesen és szelíden elkezdtük mondani, kinek,, mikor, mi esett rosszul. Ha indulat keletkezett, akkor abbahagytuk aznapra.
Volt bő fél év, de megérte.
Mindent lehet de kerdes h tenyleg akarjatok e?
Ha igen elso lepes a szeretok kirugasa
Masodik az h elkezdesz figyelni a masikra
Apro gesztusok dicseret figyelmesseg...
Es sok sok kommunikacio beszeljetek a multrol jelenrol jovorol
Na ennyit arról, hogy az az ideális, ha gyerek előtt sokat él együtt a pár és kiismerik egymást.
Ti ezt már valahol lezártátok magatokban, ezért vannak a szeretők is. Ezt már nem érdemes megmenteni, mert már nincs mit. Nincs mire építkezni. A gyerek önmagában nem tart össze két embert.
Itt mit akartok helyrehozni? A sz*rból nem lehet várat építeni. Még mielőtt elkezdtétek volna a szeretősdit azelőtt kellett volna észbe kapni.
A karantén pedig arra jó, hogy megmutassa a valóságot. Már egymás agyára mentek és gondolom már ő is szívesebben menne a szeretőjéhez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!